ANSTRENGT: Skuespilleren har et anstrengt forhold til fotografer. Nå risikerer han 18 måneder i fengsel. Foto: All Over Press
ANSTRENGT: Skuespilleren har et anstrengt forhold til fotografer. Nå risikerer han 18 måneder i fengsel. Foto: All Over PressVis mer

Risikerer halvannet år i fengsel

Det svartnet helt for superstjernen...

SEHER.NO: Hollywood-stjernen Sean Penn har gjentatte ganger havnet i trøbbel for hans anstrengte forhold til paparazzi-fotografer.

Senest i november havnet filmstjernen i håndgemeng med en fotograf, da han skulle på restaurant. Penn oppdaget at det var fotografer på parkeringsplassen der han befant seg, og svarte med å springe bort til dem, spytte og rope ukvemsord.

Nå risikerer skuespilleren fengsel på opptil halvannet år, men ikke for angrepet i november. Penn angrep nemlig en annen fotograf måneden før.

Paparazzi-fotografen Jordan Dawes, som jobber for bildebyrået "Flynet Pictures", fikk erfare Sean Penns raseri da han forsøkte å ta bilde av ham.

- Han gikk amok og begynte å sparke meg på beinene. Da jeg forsøkte å trekke meg unna ham, fulgte han etter meg over på den andre siden av gaten, hvor han fortsatte og slå meg i armen og i kameraet, forklarte fotografen til E! News i etterkant av angrepet.

På TMZ sine nettsider kan du se video av Sean Penns raserianfall (Ekstern Lenke).

Nå hevder fotofrafens advokat overfor TMZ at Dawes måtte operere kneet, etter at Penn hadde angrepet ham.

Skuespilleren har blitt siktet både for overfall og vandalisme, fordi han i tillegg skal ha ødelagt fotografens kamera under hendelsen.

Advokaten selv hevder han ville forsøke å unngå og gå til sak mot skuespilleren, men at han ble presset til det av sine fullmektige.

Strafferammen er på opptil et og et halvt år, dersom Penn blir dømt skyldig på begge punkter.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Han gikk amok