I TRØBBEL: Chris Brown havnet nylig i en ulykke på motoveien i Los Angeles, men skal ha gitt fra seg falsk informasjon.  Foto: MAX/X17online.com
I TRØBBEL: Chris Brown havnet nylig i en ulykke på motoveien i Los Angeles, men skal ha gitt fra seg falsk informasjon. Foto: MAX/X17online.comVis mer

Risikerer fengselsstraff etter ulykke

Chris Brown skal ha gitt falsk informasjon da han krasjet i en annen bil.

SEOGHØR.NO: Etter å ha totalvraket sin Porsche 911 i februar var det duket for mer biltrøbbel for R&B-stjernen Chris Brown (23) i mai.

Brown var på vei til et innspillingsstudio i Hollywood, sammen med av-og-på kjæresten Karrueche Tran, da han smalt inn i en svart Mercedes Sedan ved et trafikklys.

Ingen ble imidlertid skadet i ulykken og politiet ble ikke tilkalt.

Chris utvekslet forsikringsopplysninger og kontaktinformasjon med føreren av den andre bilen. Men nå viser det seg at sangeren skal ha løyet for den kvinnelige sjåføren og ifølge TMZ ga han henne gal informasjon. Han skal også ha nektet å vise henne førekortet sitt. Politiet undersøker nå hendelsen.

Dette kan skape store problemer for Brown og kan bety at han har brutt sin prøveløslatelse, noe som i verste fall kan føre til fengselsstraff for 23-åringen. I 2009 ble han dømt for å ha banket opp sin daværende kjæreste Rihanna, og fikk en prøvetid på fem år. Vilkårene i prøvetiden kan nå være brutt.

Mandag uttalte imidlertid kilder nær Brown at 23-åringen handlet helt etter boka, og at det heller er kvinnen i den andre bilen som har nektet å prate med ham. Browns advokater skal hverken ha fått kontakt med kvinnen eller hørt noe fra politiet i L.A etter uhellet, skriver TMZ.

Dette er ikke første gang en stor Hollywood-celebritet har havnet i en ulykke etter et ublidt møte med pågående paparazzi-fotografer.

Ungpikeidolet Justin Bieber (19) har ved flere anledninger blitt stoppet av politiet for uforsvarlig kjøring, hvor han har hevdet at han har blitt forfulgt av fotografene. I begynnelsen av januar ble en av Bieber-fotografene drept etter påkjørsel av en annen paparazzi-fotograf.    

LES OGSÅ: - Han slo deg fordi du ikke er pen nok

Følg Se og Hør på Facebook, Twitter: @se_og_hoer, og Instagram: seoghoer.

Last ned vår gratis mobil-app på iTunes og Google Play, og kjøpe Se og Hør på iPad her.

Har du et tips til oss? Trykk her og du kan bli 25.000 kroner rikere.