Risikerer fengsel

Sarah Harding skal ha slått og bitt kjæresten.

VOLDELIG KRANGEL: Sarah Harding og kjæresten Theo De Vries braket sammen første nyttårsdag i en voldsom krangel. Nå risikerer begge å bli tiltalt for vold.  Foto: All Over Press
VOLDELIG KRANGEL: Sarah Harding og kjæresten Theo De Vries braket sammen første nyttårsdag i en voldsom krangel. Nå risikerer begge å bli tiltalt for vold. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: «Girls Aloud»-stjernen Sarah Harding (30) risikerer fengselsstraff etter en voldsom krangel med kjæresten Theo De Vries (35) like etter nyttår.

Paret var på ferie i Østerrike da de begynte en voldsom krangel som fikk andre hotellgjester til å tilkalle politiet. Sarah ble kjørt til sykehus der hun fikk bandasjert armen, men Vries slo senere tilbake og hevdet at det var hun som skadet ham.

Vries hevder at sangstjernen bet ham i leggen, kastet et askebeger etter ham og slo ham med knyttet neve. 35-åringen ønsker ikke å anmeldte hendelsen, men nå tar østerriksk politi affære etter å ha sett Vries’ omfattende skader.

- Begge er anklaget for vold. Hun har anmeldt ham, og hun er mistenkt på grunn av skadene han er påført, sier en av politiets pressetalsmenn til The Mirror.
 

Harding hevder Vries var full da de kranglet og at skadene ble påført i selvforsvar.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Til sykehus etter krangel med kjæresten  
Se video her!


[obj:media:10564]


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer