Katie Sigmond:

Risikerer fengsel etter TikTok-stunt

Stjernen på kanten av både Grand Canyon - og loven.

KAN STRAFFES: Influenser Katie Sigmond risikerer fengsel etter at et stunt gikk galt. Video: Tiktok/Snapchat. Reporter: Maja Walberg Klev. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

TikTok-stjernen Katie Sigmond (19) har gjort seg bemerket på plattformen for blant annet sine golfvideoer som hun deler med sine nesten syv millioner følgere.

En av 19-åringens mange videoer har nå imidlertid fått henne i trøbbel. Nå risikerer hun straff, melder People.

BABY I BAKSETET: På vei til sykehuset forstår Gabriela Correia (33) at hun ikke rekker fram i tide. Video: Instagram (Gabrielcorreiaw/Deborahghelman). Reporter: Håvard T-L Knutsen. Vis mer

- Ulovlig

Under et besøk til den velkjente nasjonalparken Grand Canyon i Arizona, delte Sigmond et klipp av seg selv som slo et slag med golfkøllen ut mot dalene. I forsøket mistet hun både golfballen og køllen ned fra klippen.

Dette oppdaget nasjonalparkens ansatte, og delte et bilde fra videoen på Facebook med følgende beskjed: «Må vi virkelig forklare ikke slå golfballer ned i Grand Canyon?». Videre kommer det fram at de har fått hjelp til å identifisere TikTok-stjernens identitet.

Ifølge parkens Facebook-side har også politiet funnet Sigmond, skriver People.

SKREMT: Jørgine Massa Vasstrand deiset rett i bakken under forrige ukes «Skal vi danse» da hun rett og slett ble skikkelig skremt. Video: Rød Løper Vis mer

«Siktelser og rettsmøte for vedkommende er i vente. Å kaste gjenstander over kanten av dalen er ikke bare ulovlig, men kan også sette turgåere og dyreliv i fare», står det videre på nasjonalparkens Facebook-side.

Sigmond har slettet klippet fra egen profil, men snutten er delt av andre profiler på både TikTok og Reddit.

Risikerer fengsel

En talsperson for Grand Canyon, Joelle Baird, forteller The Washington Post at Sigmond risikerer å bli dømt for å kaste et objekt fra en klippe og potensielt skape en farlig situasjon, i tillegg til forsøpling.

Baird bekreftet Sigmonds identitet overfor The Washington Post, og uttalte at 19-åringen risikerer seks måneder i fengsel og over ti tusen kroner i bøter.

LES OGSÅ: Røper sykdom: - Ingen kur

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer