SLITER MED KARRIEREN: Chris Klein har slitt med gjenta suksessen fra rollen som «Oz» i de populære «American Pie»-filmene. Foto: Filmweb.
SLITER MED KARRIEREN: Chris Klein har slitt med gjenta suksessen fra rollen som «Oz» i de populære «American Pie»-filmene. Foto: Filmweb. Vis mer

Risikerer ett år i fengsel

Politet viser ingen nåde mot «American Pie»-stjernen.

SEHER.NO:  Filmstjernen Chris Klein (31) har slitt med å holde seg i rampelyset etter rollen som «Oz» i «American Pie»-filmene.

De siste årene har skuespilleren vært mer kjent for sin innsats i Hollywoods barer og nattklubber enn på lerretet, og 16. juni nådde han den foreløpige bunnen da han ble arrestert for fyllekjøring i Los Angeles.

Fordi Klein i 2005 fikk sin første fyllekjøringsdom, risikerer han denne gangen fengselsstraff, dersom aktoratet får det som de vil.

Ifølge nettsiden Contactmusic er Klein tiltalt for kjøring med en promille på 0,8 og for å ha fyllekjørt for andre gang. Tilsammen kan det gi opptil ett år bak lås og slå, i tillegg til bøter.

- Bilen hans ble observert mens den sjanglet mellom den andre, tredje og fjerde fila i veien, skrev politiet i sin rapport etter arrestasjonen, ifølge nettstedet.

Etter sin forrige fyllekjøringsdom måtte Klein utøve 90 dagers samfunnstjeneste og betale over 8 000 kroner i bot.

Nå kan straffearbeidet bli byttet ut med vann og tørt brød...

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 

LES OGSÅ: Lindsay testet positivt på kokain