Jan Fredrik Karlsen:

Risikerer å stå uten jobb

Jan Fredrik Karlsen frykter at både han og hans ansatte står uten jobb om kort tid.

VANSKELIG TID: Jan Fredrik Karlsen og Janne Formoe måtte utsette bryllupet som følge av coronaviruset. Også førstnevntes jobb rammes av pandemien. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
VANSKELIG TID: Jan Fredrik Karlsen og Janne Formoe måtte utsette bryllupet som følge av coronaviruset. Også førstnevntes jobb rammes av pandemien. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

I begynnelsen av mai kunne stjerneparet Jan Fredrik Karlsen (47) og Janne Formoe (45) avsløre at de utsetter bryllupet et år som følge av coronaviruset.

Nå viser det seg at det ikke bare er på privaten den tidligere «Idol»-dommeren blir preget av situasjonen som herjer i verden.

Overfor Dagbladet forteller Karlsen nemlig at han ikke kan jobbe som vanlig, og at han derfor risikerer å stå uten jobb.

- Veldig brutalt

Sammen med blant andre Petter Stordalen driver Karlsen eventbyrået All-In AS. Eventbransjen er blant dem som er hardt rammet av coronapandemien, og opplever at den har falt mellom to stoler. Nå er aktørene usikre på hvor de skal gå for å få hjelp til å komme ut av krisen, skriver Dagbladet.

- Man blir veldig usikker på hvor man skal gå. Det kan virke som departementene er usikre på hvem som har ansvar. Vi blir omtalt som en kulturnæring fordi vi er en stor innkjøper av kulturtjenester, men markedet vårt går langt utover det, sier han til avisen.

Sammen med VG, NRK og Monster har selskapet til Karlsen blant annet produsert VG-lista-konsertene, men nå får ikke selskapet jobbet som vanlig.

GIFTER SEG: I 2019 ble det klart at Janne Formoe og Jan Fredrik Karlsen hadde forlovet seg. Nå letter hun på sløret om hvordan bryllupet blir. Reporter: Malini Bjørnstad. Video: Ingebjørg Iversen / KK Vis mer

Ifølge Dagbladet har arbeidsgivere anledning til å permittere 19 uker uten å betale lønn til arbeidstakerne, i tillegg til de 30 ukene det har vært anledning til å permittere under coronapandemien. Karlsen forteller at han håper regjeringen vil utvide med 52 uker.

- Vi var nødt til å permittere på dagen 13. mars. Det vil si at 30 uker er rett rundt hjørnet. Vi håper på en utvidelse, hvis ikke kommer vi alle til å miste jobbene våre. Det er rart å si det, for det er veldig brutalt, sier han til avisen.

Utsatt bryllupet

Det er som nevnt mange som har blitt rammet hardt de siste månedene. I utgangspunktet skulle Karlsen og Janne Formoe ha giftet seg på Sørlandet allerede i juni, men paret må altså vente en stund før de kan erklære seg rette ektefolk.

- Det blir dessverre ikke, alt er utsatt ett år, sa Karlsen til Se og Hør.

Den tidligere «Idol»-dommeren fridde i juli i fjor - på Formoes 44-årsdag.

- For en glede å feire vår forlovelse på livets sted, hytta vår i Mandal med våre beste venner og familie. For en lykke og for en dag, skrev Karlsen i en SMS til Se og Hør da.

SØT MUSIKK: Janne Formoe og Jan Fredrik Karlsen har funnet tilbake til hverandre for femte gang. Det la de ikke skjul på under fredagens sending av Senkveld. Video: TV 2 Vis mer

Formoe og Karlsen traff hverandre for første gang under innspilling av TV 2-programmet «Senkveld» i 2004, og fant raskt tonen. I 2007 fridde Jan Fredrik til Janne, men fire måneder senere var det slutt på romansen og forlovelsen ble brutt.

Noen måneder senere fant paret, som har datteren Felicia (15) sammen, tilbake til hverandre, men igjen tok forholdet slutt.

I 2015, da paret hadde gått fra hverandre fire ganger, erkjente Janne at det var slutt for siste gang.

I oktober for to år siden skrev derimot Se og Hør at paret hadde funnet tilbake til hverandre igjen. Verken Formoe eller Karlsen hadde den gang kommentert nyheten selv, men kort tid senere delte sistnevnte et Instagram-innlegg med en hyllest til skuespilleren. I innlegget omtalte han Formoe som «kjæresten min».

LES OGSÅ: 20 år siden bryllupet: - Jeg skalv

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer