<strong>NY REALITYSERIE:</strong> Brooke Mueller er med i Paris Hiltons nye realityserie som har premiere senere i år. Foto: Black Sheep/FLS
NY REALITYSERIE: Brooke Mueller er med i Paris Hiltons nye realityserie som har premiere senere i år. Foto: Black Sheep/FLS Vis mer

- Ringte venner for å få ren urin

Charlie Sheens ekskone Brooke Mueller var helt desperat.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den skandaleombruste «Two and a half men»- skuespilleren Charlie Sheens (45) kommende ekskone Brooke Mueller (33), har det ikke enkelt for tiden. Venner av skjønnheten forteller at hun denne uken ringte desperat rundt for å få tak i dopfri urin, og at hun prøvde å rappe eksmannens svindyre klokke. Vennene er nå beskymret for om hun har nådd bunnen, skriver Radaronline.com.

- Gi meg urinen din, skal Brooke Mueller ha sagt med desperat stemme i telefonen. Hun skal også ha forklart at hun ikke vil miste barna og derfor må finne rent urin, sier kilder nær Mueller.

Til tross for at hun får over 300.000 kroner i måneden fra den tidligere «Two and a half men»-skuespilleren, som nylig fikk sparken, prøver hun å stjele og lure til seg mer penger. Grunnen er nok at Brooke i likhet med eksmannen har hatt problemer med alkohol og dop i årevis. Begge har imidlertid signert en omsorgsrett avtale som krever at begge forblir rusfrie.

- Det er stor sjanse for at Brook mister omsorgsretten for guttene dersom testen er positiv, sier en kilde til Radar Online.

 Venner skal ha prøvd å få tak i Brooke, uten hell.

- Hun tar ikke telefonen når vi ringer, noe som vanligvis betyr at hun er ruset. Hun er veldig bekymret for å miste omsorgsretten for sine toårige tvillinger, Bob og Max. Hun virker deprimert og vi er beskymret for hennes sikkerhet, sier en venn nær paret.

Brooke Mueller er for tiden aktuell i et nytt realityshow sammen med Paris Hilton, som har premiere senere i år.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Ja, jeg er et troll.

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer