Ringte politiet i panikk

Filmstjerneparet fryktet for sin egen sikkerhet.

BA OM HJELP: Taylor Swift og Jake Gyllenhaal (skjult i mørket) ba politiet om hjelp da de så en paparazzifotograf i bilen ved siden av seg torsdag. Foto: All Over Press
BA OM HJELP: Taylor Swift og Jake Gyllenhaal (skjult i mørket) ba politiet om hjelp da de så en paparazzifotograf i bilen ved siden av seg torsdag. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Som to av USAs mest populære stjerner innenfor henholdsvis film og musikk, er Jake Gyllenhaal (30) og Taylor Swift (20) vant til å bli fulgt av paparazzifotografer.

Men da paret - som ifølge amerikanske medier har datet siden oktober - var på kjøretur i Beverly Hills, reagerte de med sinne og panikk, da en fotograf i en nabobil prøvde å ta bilde av dem sammen, ifølge nettstedet til bildebyåret x17.

Duoen ringte Los Angeles-politiet, som svarte med å sende et helikopter for å lose dem trygt gjennom trafikken.

Ifølge et av øyenvitnene kom Jakes raseri uventet, fordi han er kjent for å ha et godt forhold til fotografene.

- Jeg vet ikke hvorfor han var i så dårlig humør. Vi så ham og Taylor i bilen og da vi fulgte etter for å se hvor de parkerte, ble han gal. Hvis han ikke vil bli fotografert, så hadde han vel ikke trengt å stille opp på avtalte bilder med fotografene, som han gjorde forrige uke. Hva er forskjellen, sier en av fotografene til nettstedet.

Hverken Jake Gyllenhaal eller Taylor Swift har foreløpig kommentert episoden.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Hemmelig date kostet en million