<strong>UBEHAGELIGE TRUSLER:</strong> Kylie Minogue avslørte mandag på Twitter at hun har kontaktet politet etter å ha fått grove trusler fra en fans via sin nettside. Foto: All Over Press
UBEHAGELIGE TRUSLER: Kylie Minogue avslørte mandag på Twitter at hun har kontaktet politet etter å ha fått grove trusler fra en fans via sin nettside. Foto: All Over Press Vis mer

Ringte politiet etter Twitter-trusler

- Han er en forskrudd raring, skrev Kylie Minogue.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Etter at hun opprettet en profilside på Twitter, har popstjernen Kylie Minogue (43) raskt fått over en million tilhengere på det sosiale nettsamfunnet.

Men nå har populariteten fått en bismak, etter at en fan har sendt 43-åringen så grove trusler at hun har sett seg nødt til å be politiet om hjelp.

«I love 1,033,861 of you LOVERS, but 1 is not a lover, just a deluded weirdo making threats #andthatdoesnotmakeyouspecial So...police alerted», skrev hun mandag på sin profilside.

Kylie har også tidligere hatt problemer med pågående fans.

I 2002 avslørte hun at hun hadde slitt med en forfølger i fem år, og året etter fikk hun over 700 truende brev til sitt hjem i London.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg sniffet kokain for å bli kul

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer