Ringte julen inn i bikini

Hilton-søstrene feiret julen sammen med sine kjærester på Hawaii.

SEHER.NO: Paris Hilton (29) og kjæresten Cy Waitz, og Nicky Hilton og hennes kjæreste David Katzenberg, nyter solen på stranden i Hawaii i julehøytiden.

Kjærligheten ser ut til å blomstre mellom Paris og Cy. De klemmer og kysser hverandre åpentlyst - uten å bry seg om hvem som følger med, skriver RadarOnline.

Hiltons og Cy, som er født på Hawaii, ser ikke ut til å klare å holde hendene fra hverandre.

Milliardærarvingene Nicky og Paris har kost seg på øyen et par dager nå.

- Jeg gikk akkurat en fin tur på stranden sammen med foreldrene mine og Cy. Jeg elsker at de elsker ham like mye som jeg gjør. Det gjør meg glad, skriver Paris på Twitter.

Hilton-brødrene, Corad og Barron, befinner seg også på ferieøyen.

Familien bor i cabana-hytter ved Four Seasons, i Maui.

- Det er så deilig å svømme i sjøen. Det var så fredylt. Det vil si, helt til en svær bølge slo meg ned i vannet. Det var skummelt, men jeg er trygg nå, skriver hun.

Å bli slått ned i vannet er ikke det eneste skremmende som har skjedd med Paris i forbindelse med hennes tur til Hawaii.

Paris Hilton og hennes kjæreste Cy Waitz befant seg plutselig i en skremmende situasjon ved flyplassen LAX, da det funnet en ti centimeter lang kniv ombord på flyet. Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Paris ble evakuert fra fly