Ringte for 220 000 kroner

Haakon og Mette-Marit ringte for 220 000 i fjor. Dobbelt så mye som året før.

RING RING: Mette-Marit er en ivrig mobilbruker. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
RING RING: Mette-Marit er en ivrig mobilbruker. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Glødende telefonlinjer!

SEHER.NO: Det er viktig å prate sammen, sier alle samlivseksperter. Og det er tydeligvis et råd Haakon og Mette-Marit har valgt å følge.

I fjor ble det ring for hele 220 000 kroner fra fasttelefonene og mobiltelefonene som er knyttet til Skaugum - nesten dobbelt så mye som året før.  Det viser kongehusets årsberetninger.

SE HER: FÅ KONTROLL PÅ TELEFONREGNINGENE MED PORNO-TANYA

I Se og Hørs artikkelserie "Kongefamiliens økonomi" kommer det blant annet frem at kronprinsesse Mette-Marit bruker hundretusener på klær. Før bryllupet i 2001 handlet Mette-Marit en kjole til over 50 000 kroner i verdens mest eksklusive brudesalong - Vera Wang i New York. Denne kjolen ble bare brukt som gallakjole bryllupskvelden.

En meningsmåling viser at et flertall av det norske folk er skeptiske til Mette-Marits pengebruk til klær.

Og folk som har fulgt kronprinsparet på nært hold, ble såpass overrasket over de store summene som ble brukt på shoppingturer i utlandet, at de valgte å gå videre med det. En kjole fra Paris kunne raskt komme opp i 30 000 kroner. Og prinsessen kjøper hatter og vesker for 10 000 til 20 000 kroner per stykk, skriver Se og Hør.

Men prisrekorden skal være et smykke av en kjole fra italienske Valentino, som ifølge VG skal ha kostet flere hundre tusen.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer