Ringte året inn i minimal bikini

LeAnn Rimes og Eddie Cibrian koste seg med venner i Mexico på nyttårsaften.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Mange Hollywood-stjerner har for vane å tilbringe juleferien i eksotiske omgivelser, og denne jula var intet unntak.

Spesielt Mexico er et yndet reisemål for stjernene, deriblant George Clooney, Amal Alamuddin Clooney, Jennifer Aniston og forloveden Justin Theroux.

Også det stadig skandaleombruste ekteparet LeAnn Rimes (32) og Eddie Cibrian (41) la juleferien til Mexico - et sted de også ferierte like før jul i 2012, samt to år tidligere.

Sangerinnen, som tidligere har måttet tåle mye oppmerksomhet for sin sylslanke figur, ble fotografert mens hun koste seg med ektemannen og noen venner ved svømmebassenget på nyttårsaften.

SLAPPET AV: LeAnn og ektemannen Eddie (ytterst t.h) slikket sol og leste ved bassenget i Cabo, Mexico onsdag denne uken. Formodentlig ladet de opp til nyttårsfeiringen sammen med vennene sine. Foto: Stella Pictures
SLAPPET AV: LeAnn og ektemannen Eddie (ytterst t.h) slikket sol og leste ved bassenget i Cabo, Mexico onsdag denne uken. Formodentlig ladet de opp til nyttårsfeiringen sammen med vennene sine. Foto: Stella Pictures Vis mer

32-åringen virket i strålende humør mens hun tastet på mobilen sin, pratet med vennene sine - og fikk sol på kroppen i en liten bikini fra merket Acacia, ifølge Daily Mail.

- LeAnn viste frem sin stramme mage og spretne rumpe i bikinien, skriver den britiske avisen om de ferske feriebildene av stjernen. 

«How Do I Live»-sangeren har selv postet flere bilder fra Mexico-turen på Instagram-kontoen sin, deriblant flere «selfies» sammen med ektemannen Eddie og noen venninner.

NATURLIG: 32-åringen så ut til å ha droppet sminken på 2014s siste dag. LeAnn Rimes vakte oppsikt i en liten bikini som fremhevet den veltrente kroppen hennes. Foto: Stella Pictures
NATURLIG: 32-åringen så ut til å ha droppet sminken på 2014s siste dag. LeAnn Rimes vakte oppsikt i en liten bikini som fremhevet den veltrente kroppen hennes. Foto: Stella Pictures Vis mer

LES OGSÅ: Country-stjerne døde

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer