NÆRT FORHOLD: Hallvard og Katarina Flatland har et veldig nært forhold. Foto: Anders Myhren/Seher.no
NÆRT FORHOLD: Hallvard og Katarina Flatland har et veldig nært forhold. Foto: Anders Myhren/Seher.noVis mer

Ringer pappa når hun har kjærlighetssorg

- Pappa har kommet med gode tips, sier Katarina Flatland.

SEHER.NO: Når "Waschera"-programleder Katarina Flatland (20) har kjærlighetssorg, er pappa Hallvard (52) den første hun ringer.

- Vi har et veldig åpent forhold. Jeg har hatt mang en kjærlighetssorg. Da har pappa kommet med gode tips, sier 20-åringen i et intervju med Det Nye.

For ikke lenge siden ble Katarina sammen med fotballspilleren VadimDemidov, som spiller i Rosenborg. Det var Hallvard en av de allerførste som fikk vite. Selv påstår 52-åringen at han er en ekspert påfeltet om gutteproblemer.

- Han sier alltid: "Det beste du kan gjøre nå, er å være hard to get".

At Hallvard blir inkludert i døtrenes liv, setter han stor pris på. På samme måte er Hallvard flink til å lytte til døtrene. Det var Katarina som rådet Hallvard til å bli med i det populære programmet "Skal vi Danse".

- Han har absolutt ingen erfaring! Nå i det siste har han begynt å vise noen trinn på stuegulvet, men det har jo ikke sett lovende ut, sa hun nylig om sin fars innsats til Seher.no.

Etter flere runder i dansekonkurransen er han fortsatt blant deltagerne, til tross for at han måtte ut i danseduell sist lørdag.


En ting er i hvert fall sikkert:

- Vi er der for hverandre når noen har det kjipt, sier Katarina til Det Nye.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - Det var nesten litt flaut, synes jeg