Ed Sheeran og Cherry Seaborn:

Ringen skapte ryktestorm - nå skuffer sangstjernen fansen

Den britiske artisten dukket opp på BRIT Awards med en «giftering» på ringfingeren, og fansen ble elleville.

FANSEN VAR I EKSTASE: Det var denne ringen som superstjernen hadde på seg under gårsdagens BRIT Awards som skapte en rykteflom blant mediene og fansen. Foto: NTB Scanpix
FANSEN VAR I EKSTASE: Det var denne ringen som superstjernen hadde på seg under gårsdagens BRIT Awards som skapte en rykteflom blant mediene og fansen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Den britiske sangstjernen Ed Sheeran (27) avslørte på sin egen Instagram-konto i slutten av januar at han var blitt forlovet med den britiske hockeyutøveren Cherry Seaborn (25).

«Thinking Out Loud»-sangeren avslørte for fansen at han gikk ned på kne noen uker tidligere og at paret var svært lykkelige.

Saken fortsetter nedenfor.

- Fikk meg en forlovede rett før nyttår. Vi er veldig glade og forelsket, og våre katter er også svært fornøyde, skrev Ed.

​På mandag opptrådte Ed under War-Child konserten i London, og ble observert med noe som kan ligne på en giftering på ringfingeren.

Fansen var i ekstase og mediene begynte å spekulere i om 27-åringen allerede har giftet seg med sin kjære Cherry.

Saken fortsetter nedenfor.

OPPTRÅDTE MED NY RING: Det var under mandagens opptreden under War-Child konserten i London at spekulasjonene satte fart om superstjernen allerede har giftet seg. Foto: NTB Scanpix
OPPTRÅDTE MED NY RING: Det var under mandagens opptreden under War-Child konserten i London at spekulasjonene satte fart om superstjernen allerede har giftet seg. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ifølge Mirror ble fansen i ekstase, og tok til Twitter for å gratulere den britiske superstjernen.

«Å herregud, Ed Sheeran har blitt ektemann», skrev en fan.

«Dette er de beste nyhetene noensinne», skrev en annen.

Mirror skrev også at da 27-åringen opptrådte under gårsdagens BRIT Awards, ble han og forloveden observert med «matchende gifteringer».

Dessverre avlivet superstjernen rykteflommen da han gjestet «Good Morning Britain» tidligere i dag.

- Jeg er ikke gift. Jeg bruker bare en forlovelsesring jeg også, siden jeg følte at vi begge burde det, fortalte han.

Kjæreste med klassevenninne

Paret, som møttes på skolen, har kjent hverandre i mange år, men innledet først et romantisk forhold i 2015.

Bare seks måneder i forveien hadde 27-åringen brutt med sin daværende kjæreste, Athina Andrelos. De gikk hver til sitt etter 14 måneder.

Ed og Cherry holdt i begynnelsen forholdet svært privat, men valgte etter hvert å være mer åpne overfor fans og presse.

Saken fortsetter nedenfor.

DUO: Superstjernen Ed Sheeran sammen med kjæresten Cherry Seaborn under Jonathan Ross sitt Halloween-party i 2017. Foto: NTB Scanpix
DUO: Superstjernen Ed Sheeran sammen med kjæresten Cherry Seaborn under Jonathan Ross sitt Halloween-party i 2017. Foto: NTB Scanpix


Vis mer

I 2016 ble duoen for første gang avbildet mens de kysset. Dette var i forbindelse med en fest som Eds gode artistvenn Taylor Swift hadde arrangert i forbindelse med parets ettårsjubileum.

Ifølge BBC gikk superstjernen ut i fjor og fortalte at han etter mange år med musikken i fokus, endelig kunne fokusere på kjærligheten. Da hadde han som kjent valgt å ta en pause fra rampelyset.

​- Dette er første gang jeg faktisk føler at jeg har hatt tid til å forelske meg skikkelig.

Ed uttalte samtidig at han ser for seg å stifte familie en gang i fremtiden.

- Jeg er klar for å ha små, tjukke babyer som løper rundt meg, sa han.

Saken fortsetter nedenfor.

Ble mobbet

Den populære artisten har hatt litt av en musikkarriere siden albumdebuten i 2011. Han har turnert verden over opptil flere ganger, og solgt millioner av plater.

Ed har også spilt flere utsolgte konserter de siste årene, og har blitt belønnet med flere store priser. Dessverre finnes det en bakside av medaljen. Den rødhårede artisten ble ofte mobbet i barndommen, og mener at det har styrket ham opp gjennom årene.

Mobbing i dag har imidlertid en annen form enn da briten var liten. På nettet er det mange som slenger ut stygge kommentarer, og det gjorde at den britiske 27-åringen fikk nok.

I et intervju med The Sun har Ed uttaltseg om mobbingen han ble utsatt for på Twitter.

- Jeg har logget helt av Twitter nå. Jeg orker ikke lese det. Jeg går innom og det er ingenting annet enn folk som sier slemme ting. Twitter er en plattform for akkurat det, forklarte han og fortsatte:

- Én kommentar ødelegger dagen. Det er grunnen til at jeg måtte vekk. Du blir gal i hodet av å tenke over hvorfor folk misliker deg såpass mye, sa sangstjernen.

FEMTI MELDINGER: I det populære programmet «Carpool karaoke» forklarte artist Ed Sheeran hvorfor han ikke eier en mobiltelefon. - Hver morgen ville jeg ha minst femti meldinger på den, men ingen av dem ville si: «Hei, hvordan går det?». Video: CNN. Vis mer Vis mer

I intervjuet nevnte han blant annet én episode, der Lady Gaga-fans begynte å angripe ham på nettet. Bakgrunnen for dette var at fansen feiltolket noe han sa i et intervju, som resulterte i en stor storm av negative meldinger rettet hans vei.

Mistet venner

Det er ikke alltid like lett å være et kjent fjes, i en årrekke har nemlig Finansbladet Forbes kåret verdens rikeste personer, og avslørte blant annet i 2015 at Ed Sheeran tjente​ 57 millioner dollar, eller 485 millioner norske kroner.

GA OPP MOBILTELEFONEN: Superstjerna Ed Sheeran forklarer at han helst kommuniserer med folk gjennom e-post, da pågangen av henvendelser økte etter at Forbes kunne melde hva han tjener. Foto: Tord Litleskare / Gonzales Photo / NTB Scanpix
GA OPP MOBILTELEFONEN: Superstjerna Ed Sheeran forklarer at han helst kommuniserer med folk gjennom e-post, da pågangen av henvendelser økte etter at Forbes kunne melde hva han tjener. Foto: Tord Litleskare / Gonzales Photo / NTB Scanpix Vis mer

I et større intervju med magasinet Rolling Stone avslørte 27-åringen at ovennevnte nyhet ødela forholdet til flere av hans nærmeste venner.

- Forbes-lista «fucket» det opp, sa Ed i intervjuet, og siktet til at han først da innså hvem som var hans «ekte» venner.

- Jeg fikk tekstmeldinger fra folk som sendte et bilde av en bil og skrev «Jeg vil gjerne ha denne til bursdagen min, takk. Det er bare 0,06 prosent av din årlige inntekt».

Saken fortsetter nedenfor.

LATTERMILDT: Da norgesaktuelle Ed Sheeran gjestet The Graham Norton Show kunne han ikke gjenkjenne sin gamle bestevenn. Da brøt latterkrampen ut. Video: BBC Vis mer Vis mer

​​Skapte full forvirring

I januar skjedde det noe helt uventet som fikk hele medieverden til å måpe.

Ifølge Mirror hadde nemlig den islandske avisen Morgunbladid publisert en nekrolog for en 82 år gammel mekaniker som jobbet for bilgiganten Volvo, men hadde vedlagt et bilde av den prisbelønte sangeren sammen med dødsmeldingen.

Feilen ble straks oppdaget av flere fans som ble forvirret over dødsmeldingen.

«Denne nekrologen ble publisert i dagens Morgunbladid (islandsk avis), og jeg tror noen får sparken i dag. #rip Ed Sheeran», skrev en.

«Hater å fortelle deg dette, men Ed Sheeran er død. Det viser seg også at han er en 82 år gammel islandsk mann kalt Svavar. Ed Sheeran var tydeligvis bare artistnavnet hans», skrev en annen.

LES OGSÅ: Dette skjedde egentlig da Ed Sheeran fikk arr i ansiktet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer