GIFTEKLARE: Nyforlovede Celina Midelfart og Tor Olav Trøim skal gifte seg, trolig allerede en gang på høstparten. Foto: SCANPIX
GIFTEKLARE: Nyforlovede Celina Midelfart og Tor Olav Trøim skal gifte seg, trolig allerede en gang på høstparten. Foto: SCANPIXVis mer

- Ringen kostet over 1,5 mill

Og nå ser det norske superparet seg om etter en bolig i London.

SEHER.NO: Det var i starten av juni at Seher.no var først ute med nyheten om at det kjente finansparet Tor Olav Trøim (46) og Celina Midelfart (36) har tatt kjærligheten et steg videre, og forlovet seg under en romantisk ferietur i Roma.

- Hun har snakket åpent ut om det, så jeg tror ikke hun prøver å hemmeligholde det på noe vis. Det som i hvert fall er sikkert, er at hun virker glad, men samtidig svært overrasket - forståelig nok, vil kanskje mange si, fortalte en kilde til Seher.no den gang.

Ifølge VG er Celinas forlovelsesring, som hun fikk under friereriet i Italia, kronet med en 3,5 til 4 karat stor diamant.  Ringen skal være fra eksklusive De Beers, som blant annet har kjendiser som Halle Berry (42), Scarlett Johansson (24) og Teri Hatcher (44) på kundelisten.

Ifølge eksperter og juvelbutikker i utlandet koster en diamantring av typen Celina bærer 1,5 millioner kroner og oppover, selv om prisen kan variere ut fra klarhet, farge og kvalitet.

Skal man tro samme avis ønsker paret nå også å ta forholdet sitt ytterligere et steg videre. Dersom de blir mann og kone har de nemlig et ønske om en felles bolig, og er med det på jakt etter et kjærlighetsrede i London, opplyser nære kilder av paret.

Skattereglene her i landet skal være årsaken til at Midelfart og Trøim ikke kjøper et felles krypinn i Oslo. Trøim kan nemlig ikke oppholde seg i Norge mer enn 61 dager før skatteetaten vil ha sin andel av inntekt og formue.

Har du et kjendistips? Tips oss her, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Celina festet med gipset arm