DIAMANTRING: Denne lekre diamantringen skal Dodi al Fayed ha kjøpt da han var i Paris med Diana. Foto: James Ashe / eyevine
DIAMANTRING: Denne lekre diamantringen skal Dodi al Fayed ha kjøpt da han var i Paris med Diana. Foto: James Ashe / eyevineVis mer

Ringen Dodi ville fri med

Dette er angivelig ringen Dodi al Fayed ville fri til prinsesse Diana med...

SEHER.NO: Det er den kjente forretningsmannen og millionæren Mohamed al Fayed, faren til avdøde Dodi al Fayed, som har ringen, skriver bildebyrået Stella Pictures.


Forretningsmannen hevder ringen ble kjøpt av Dodi da paret var i Paris fordi han hadde planlagt å fri til prinsesse Diana samme kveld som de to omkom.


Dødsfallet til prinsessen er for tiden under etterforskning, og det kommer stadig nye bevis i saken.


I går ble det blant annet kjent at sjåføren til paret, Henri Paul (41), muligens var betalt av paparazzier, og skal ha tipset de samme kvelden som ulykken hendte, skriver The Sun.


På bilder av Paul, tatt ulykkeskvelden, kan det se ut til at han signaliserer til to fotografer om at Dodi og Diana er på vei ut bakveien av The Ritz.


At paret skulle snike seg ut  den veien var en plan Paul på forhånd hadde vært med på å lage.


En helt ny video fra ulykkeskvelden viser Paul, som også var sikkerhetssjef på The Ritz, mens han forklarer for Diana og Dodi hvordan de skal unngå paparazziene.


Paret, som var intetanende om den mulige "fellen" satt opp for dem, smiler til sikkerhetsvakten, og Diana gir han en slags militærsalutt rett før de går ut.


Se film fra Dodi og Dianas siste timer nedenfor:Politiet har tidligere avslørt at Pauls promille var hele to ganger over den lovlige promillegrensen i Frankrike da han kjørte bilen han selv og paret omkom i. I tillegg har det kommet frem at han hadde i overkant av 12.000 kroner i lommeboken.


Juryen i rettsaken- og etterforskningen av prinsessens død, må nå vurdere om Paul sviktet Diana for penger og dermed også indirekte var med på å forårsake hennes død...


I år er det 10 år siden Diana, prinsesse av Wales, og Dodi al Fayed omkom.

LES OGSÅ: - Det siste bildet av Diana