- Ringen brant i lommen hans

Frieriet gikk ikke helt som det skulle for Marthe Sveberg Bjørstad.

REAGERER: I likhet med de aller fleste, ble TV-kjendisen sjokkert av terrorhandlingene i Norge for en drøy uke siden. Foto: Anders Myhren/Seher.no
REAGERER: I likhet med de aller fleste, ble TV-kjendisen sjokkert av terrorhandlingene i Norge for en drøy uke siden. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: For elleve måneder siden ble «Jakten På Kjærligheten»-programleder Marthe Sveberg Bjørstad (33) sammen med musiker Håvard Iversen.

Det tok ikke lang tid før Iversen gikk ned på kne. Men selv om frieriet ikke gikk akkurat som det skulle, ble utfallet godt.

- Han hadde en stor plan for frieriet. Han hadde forhørt seg med venninnene mine og til og med venninnen til moren min, som er gullsmed, for å finne den riktige ringen. Men så var det akkurat sånn at forlovelsesringen brant i bukselommen hans. Han måtte bare få den opp, så fridde han. Jeg ble først veldig forfjamset, men selvsagt også utrolig glad, sier hun til VG.

I likhet med de aller fleste av oss, reagerte programlederen med sjokk etter terrorangrepene i Norge for en drøy uke siden. Nå håper hun folk ikke tar det ille opp at «Jakten På Kjærligheten» blir sendt i beste sendetid.

- Som de fleste nordmenn, så ble jeg veldig sjokkert. Jeg synes det er helt jævlig at flotte ungdommer må bøte med livet i en sånn ugjerning. Om jeg hadde opplevd det selv, så aner jeg ikke hvordan jeg skulle kommet meg videre. Det er rett og slett veldig sorgfullt.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Det var kjærlighet ved første blikk

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer