RIK PÅ TELEFON: Åttlingmammaen Nadya Suleman har flere ganger klaget på lav inntekt. Nå tjener hun penger på å snakke med fansen.  Foto: All Over Press
RIK PÅ TELEFON: Åttlingmammaen Nadya Suleman har flere ganger klaget på lav inntekt. Nå tjener hun penger på å snakke med fansen. Foto: All Over PressVis mer

Ring åttlingmammaen for 80 kroner minuttet

Du kan snakke med stjernene i rådyr telefontjeneste.

SEOGHØR.NO: Dersom du alltid har drømt å snakke med en Hollywoodstjerne har du sjansen nå. Flere kjendiser har blitt med som en del av den nye telefontjenesten «Dial a Star», der vanlige mennesker kan snakke med sitt idol – mot en klekkelig sum penger.

Prisene starter på rundt 25 kroner, men for å snakke med de mest populære stjernene må du punge ut med over 136 kroner minuttet.

Ingen superstjerner er med på listen, men nettsiden tilbyr mange D-kjendiser, blant annet Lindsay Lohans foreldre Michael og Dina, åttlingmoren Nadya Suleman, «Real Housewives of New Jersey»-stjernen Danielle Staub og realitystjernen Tila Tequila.    

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Ute av rehab