Rimmen tar over for sin gravide søster

- Jeg gleder meg veldig.

TAR OVER: Anne Rimmen skal, sammen med Per Sundnes, være programleder for MGP til vinteren.  Foto: Ole Kaland/NRK
TAR OVER: Anne Rimmen skal, sammen med Per Sundnes, være programleder for MGP til vinteren. Foto: Ole Kaland/NRK Vis mer
SEHER.NO:  Tirsdag kunne NRK meddele at deres populære sportsprofil, Anne Rimmen (29), tar over stafettpinnen for sin gravide storesøster Marte Stokstad og leder Melodi Grand Prix-finalene vinteren 2011 med Per Sundnes.

Rimmen, som startet i NRK-sporten i september 2007, har bred erfaring som programleder, og har tidligere jobbet med store arrangementer som Arctic Challenge, Finnmarksløpet, Ekstremsportveko og OL.

29-åringen har også vært med på både TV-aksjonen, Idrettsgallaen og Gullballen, og ser nå frem til å ta fatt på sin nye arbeidsoppgave.
 
- Jeg syns det var kjempegøy å bli spurt, og gleder meg veldig til å jobbe med MGP. Og når Marte først er «til heving», så er det jo moro at et annet familiemedlem kan steppe inn, sier Rimmen i en pressemelding.

Sammen med MGP-ekspert Per Sundnes skal Rimmen lede tre direktesendte delfinaler, «Siste sjansen» og den norske finalen i Oslo Spektrum.

- Jeg gleder meg til hele pakka! Jobbe med nye mennesker, bli enda bedre kjent med Per Sundnes og alle i produksjonsteamet, og selvfølgelig artistene når de er klare, sier sportsprofilen videre.

Skjalg Solstad, NRKs prosjektleder for MGP, tror Rimmen blir en glimrende programleder.

- Anne er både proff, engasjert, dedikert og glamorøs, med andre ord essensen av MGP. Dessuten har hun ledet NRKs sendinger fra Ekstremsportveko på Voss de siste årene. Det føles veldig trygt nå. MGP er i høyeste grad også ekstremsport, sier Solstad.

Også Per Sundnes, som har ledet sendingene de siste årene, ser frem til samarbeidet med sin nye tv-partner.

- Vi kommer til å få det knallgøy. Anne har alle de kvaliteter en programleder for MGP må ha - humør, ydmykhet og en stor dæsj glamour. Sportserfaringene kommer godt med i en musikalsk cup som det MGP er, sier Sundnes.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no 

Bli fan av Seher.no på Facebook her!
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Ny baby kommer i februar