Rimmen og Gaup solgte huset på en uke

- Begge parter er godt fornøyde.

SOLGTE HUSET: Anne Rimmen og Ailo Gaup har solgt enebolig på Kongsberg. Foto: Andreas Fadum
SOLGTE HUSET: Anne Rimmen og Ailo Gaup har solgt enebolig på Kongsberg. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: 24. mai avslørte NRK-profilen Anne Rimmen (34) på Instagram at hun og samboer Ailo Gaup (37) hadde lagt ut sin enebolig i Kongsberg for salg.

Nå, en uke senere, er huset med utleieleilighet solgt.

- Jeg kan bekrefte at huset har blitt solgt. Det var godt med oppmøte på visning og tok kort tid fra det ble lagt ut, til det ble solgt, sier Lars Martin Nilsrud i Dialog Eiendomsmegling til Seoghør.no.

Huset var lagt ut for salg med en prisantydning på 5.990.000 kroner.

Nilsrud vil ikke avsløre hvor mye huset ble solgt for, men sier begge parter er godt fornøyde med avtalen.

Rimmen og Gaup vil fortsette å bo i huset de har sammen på idylliske Sagene i Oslo. Dette annonserte Rimmen selv på Instagram for en uke siden.

«Det er med blandede følelser vi nå legger huset i Kongsberg ut for salg. Men med nytt familiemedlem på gang, blir det for mye med to boliger for oss. Her har du en sjelden mulighet til å sikre deg et superfint hus i den koseligste gata i byen!», skrev hun til en bildekollasje fra eneboligen.

I januar i år kom den gledelige nyheten om at det profilerte paret venter sitt første barn. Terminen er satt til sommeren.

På nasjonaldagen loset Anne TV-seerne gjennom 17. mai-feiringen på NRK, side om side med sin kjære stesøster Marte Stokstad (37) - og til tross for at den flotte Telemarksbunaden Anne bar under sendingen er laget av en tykk underdel med folder var ikke den voksende babymagen til å unngå å legge merke til.

Rimmen og den tidligere motorcross-kjøreren Ailo Gaup har vært kjærester siden 2008. I et intervju med Dagbladet gjort i 2011 sa han følgende om giftemål:

- Du, det har jeg ikke tenkt så mye på. Det er jo de som gifter seg flere ganger. Jeg mener at det ikke haster med å gifte seg.

LES OGSÅ: Leder 17. mai sending med søsteren

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer