Atle Pettersen:

- Riktig for oss å gjøre

Artisten mener flere par burde oppsøke parterapi.

GIFT: Atle Pettersen og Cathrine Eide har vært et par i over ti år og gift i tre. Foto: Tore Skaar / Se og Hør
GIFT: Atle Pettersen og Cathrine Eide har vært et par i over ti år og gift i tre. Foto: Tore Skaar / Se og Hør Vis mer
Publisert

I 2019 ga Atle Pettersen (32) og kjæresten Cathrine Eide (32) hverandre sitt «ja» i Hellas, og ble med det mann og kone.

Ekteparet møttes for første gang da Pettersen stakk av med seieren i TV 2-programmet «Skal vi danse» i 2011. Eide jobbet nemlig som journalist for kanalen. I desember i fjor fikk de sitt første barn, datteren Demi.

I år kan Pettersen og Eide feire elleve år sammen, men det gode forholdet har ikke kommet gratis.

TROR IKKE DET HAN HØRER: Denne uken er Atle Pettersen og Marte Bratberg deltakere i «Drømmehytta». Der forteller Marte om en av sine svake sider. Video: TV 2 Vis mer

Hyller parterapi

Onsdag gjestet artisten og programlederen Ida Fladens (36) podkast, «Ida med hjertet i hånden».

Der avslørte Pettersen hemmeligheten bak det langvarige forholdet.

Til Fladen forteller 32-åringen at han har blitt en stor fan av parterapi.

- Gjennom et ti år langt forhold er det oppturer og nedturer, og man må vokse opp sammen, og må lære hverandre å kjenne på godt og vondt. På et tidspunkt så var det riktig for oss å gå i parterapi, forklarer stjernen.

ULYKKESFUGL: Det gikk ikke helt som planlagt da Atle Pettersen skulle ta et bad i jacuzzien på bryllupsnatten sin. Vis mer

Se og Hør har vært i kontakt med Atle Pettersen, som ikke ønsker å kommentere saken ytterligere.

- En kabal som skal gå opp

Artisten tror folk flest har en misoppfatning om hva parterapi egentlig er, og at det ikke nødvendigvis må være noe galt før man entrer terapirommet.

- Man tror at parterapi handler om at noen skal fortelle deg hva du gjør galt og ikke. Det handler ikke om det i det hele tatt. Det handler om at man skal lære seg selv å kjenne. Å prøve å lære å forstå at: «når du gjør sånn blir jeg sint, men hva er grunnen til at jeg blir sint?».

Pettersen forteller at å bli foreldre også har hatt en påvirkning på ekteskapet. Tiden strekker ofte ikke til, og fort ble parforholdet til et Excel-ark.

PARODIERT: Kevin Vågenes er i gang med ny sesong av «Parterapi», der denne kjente influenseren dukker opp. Video: NRK Vis mer

- Det kan fort handle om «hvem skal sove når», «nå sov du i natt, da må nesten jeg sove neste natt, og da er det supert hvis du tar morgenen, så skal jeg på jobb.» Det blir en kalender og en kabal som skal gå opp. Også skal man få tid til hverandre oppi det der.

Takket nei til date

Selv om forholdet har vart i flere år, var ikke Eide overbevist da Pettersen ba henne på date i en sms, fortalte hun til VG i 2019.

- Jeg tenkte: «Hvem i all verden tror han at han er?», men innen «Skal vi danse» er ferdig, har han nok glemt meg. Da er det noen andre damer, fortalte hun, og takket dermed nei til en date med stjernen.

Men den daværende TV 2-journalisten skulle ta feil. På programmets finalefest, gikk han ned fra scenen og banet vei gjennom folkemengden mot det som skulle bli hans fremtidige kone.

-VELDIG TILFREDS: Influenser Sofie Karlstad svarer på kjæresteryktene. Reporter: Thea Hope. Video: Anna Celine Hanisch / Paramount+. Vis mer

- Da han kom frem til der jeg sto sa han: «Nå har jeg ventet lenge. Nå har du ikke flere unnskyldninger», fortalte Eide til avisen.

Dermed ble det en date i Pettersens kollektiv med servering av hjemmelaget burger. Og resten er historie.

LES OGSÅ: Om flytteplaner: - Helt galehus

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer