Øyunn Krogh og Levi Try:

- Riktig at det ble slutt

Åpner opp om bruddet.

BRUDD: I starten av august bekreftet Øyunn Krogh og Levi Try at de går hvert til sitt. Foto: Tore Skaar / Se og Hør
BRUDD: I starten av august bekreftet Øyunn Krogh og Levi Try at de går hvert til sitt. Foto: Tore Skaar / Se og Hør Vis mer
Publisert

BERGEN / OSLO (Se og Hør): Kjendisnorge har lørdag kveld tatt turen til Verftet i Bergen i anledning TV 2s 30-årsjubileum.

- Det er utrolig stas å være her. For fem år siden hadde jeg aldri trodd jeg skulle få komme i bursdagen til TV 2. Det er på en måte TV 2 som plukket meg opp. Det er jeg veldig takknemlig for, sier Øyunn Krogh (26) til Se og Hør.

DISKUSJON: Øyunn Krogh og Levi Try er gald i å diskutere. Video: Se og Hør Vis mer

Det norske folk fikk bli kjent med Krogh og kjæresten Levi Try (24) som deltakere på TV 2-programmet «Sommerhytta» i 2020, som de også gikk seirende ut av.

Kjærligheten så ut til å blomstre etter at paret kjøpte seg leilighet i hovedstaden sammen i juni. To måneder senere, i starten av august, bekreftet imidlertid paret at de går hvert til sitt.

Nå kommenterer Krogh bruddet.

- Surrealistisk

- Hvordan har du hatt det etter bruddet?

- Det er aldri gøy med brudd, men det går fint med begge to, så vi har kommet oss greit gjennom det, sier Krogh til Se og Hør.

26-åringen legger ikke skjul på at det er spesielt å gå gjennom et offentlig brudd.

- Det er veldig surrealistisk å måtte poste et innlegg på sosiale medier om at det er slutt med kjæresten for å unngå spekulasjoner og meldinger fra følgere. I ettertid har vi blitt anklaget for «å selge historien», noe som absolutt ikke stemmer. Det er veldig merkelig - folk tror vi melker bruddet veldig mye mer enn vi gjør.

Hun fortsetter:

- Selvfølgelig er det ubehagelig at det hele har blitt så offentlig. Det er jo noe vi helst skulle ønske skjedde gradvis. Først må vi ringe venner og familie for å fortelle hva som har skjedd. Hvis vi ikke hadde vært offentlige personer ville vi kanskje ventet litt med det, men når alternativet er at alle skal spørre om hva som skjer er det greit å si klart ifra om at vi er helt ferdige.

BRUDD: «Alle elsker David» har blitt en populær realityserie - til høsten kommer sesong 3. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

Krogh understreker at hun har det bra, men at hun ikke har begynt å date andre ennå.

- Det er som regel riktig når det blir slutt. Vi er venner, jeg har det bra og gleder meg til alt livet har å by på.

Hinter om videre karriere

«Sommerhytta»-vinneren ser frem til kvelden på Verftet i Bergen.

- Jeg gleder meg skikkelig til å drikke og ha det gøy med vennene mine. Kanskje jeg også får møte litt folk som jobber bak kameraet, det er alltid hyggelig, sier hun.

Hun kommer også med en ørliten avsløring om tiden fremover:

- I kveld er jeg her for å feire med TV 2, men veldig snart blir jeg å se på en konkurrerende kanal, sier hun og påpeker at det hele fremdeles er hemmelig.

LES OGSÅ: Hemmelighetsfull H&M-arving gifter seg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer