SPARKET: Simon Cowell ga Cheryl Cole sparken fra X Factor i 2011. Cole synes først nå at avgjørelsen var riktig, men hun synes Cowell var feig, som ikke sa det direkte til henne. Foto: Dave Hogan/Syco /All Over Press
SPARKET: Simon Cowell ga Cheryl Cole sparken fra X Factor i 2011. Cole synes først nå at avgjørelsen var riktig, men hun synes Cowell var feig, som ikke sa det direkte til henne. Foto: Dave Hogan/Syco /All Over Press Vis mer

- Riktig å gi meg sparken

Cheryl Cole sier hun gikk gjennom et rent helvete da det skjedde.

Publisert
SPARKET: Cole (til høyre) ble sparket få dager etter at audition-rundene startet. Til venstre er showets verter, Steve Jones og Nicole Scherzinger. I panelet satt L.A. Reid, Paula Abdul og Simon Cowell. Scherzinger erstattet Cole i panelet da stillingen ble ledig. Foto: REX/Broadimage/All Over Press
SPARKET: Cole (til høyre) ble sparket få dager etter at audition-rundene startet. Til venstre er showets verter, Steve Jones og Nicole Scherzinger. I panelet satt L.A. Reid, Paula Abdul og Simon Cowell. Scherzinger erstattet Cole i panelet da stillingen ble ledig. Foto: REX/Broadimage/All Over Press Vis mer

SEOGHØR.NO: I 2011 var Cheryl Cole (31) gjennom et totalt sammenbrudd. Året før hadde hun skilt seg fra ektemannen, Ashley Cole, og det var et lyspunkt da hun fikk jobb i amerikanske X Factor.

Det viste seg imidlertid ikke å bli en solskinnshistorie. Den vakre stjernen fikk sparken kun få dager etter at audition-rundene hadde begynt.

Det hele var ydmykende for Cole, som på den tiden raste mot avgjørelsen.

- Jeg kan snakke om det nå, fordi jeg endelig føler meg OK med alt sammen. Men akkurat der og da gikk jeg gjennom et helvete og det drev meg bokstavelig talt til å bli gal. Jeg var fullstendig følelsesløs. Man kunne si forferdelige ting til meg, og jeg klarte ikke engang å tenke på det, sier Cole ifølge Contactmusic.com.

Nå, tre år senere, forstår Cole avgjørelsen Simon Cowell tok.

- Jeg kan si at Simon gjorde det rette ved å kvitte seg med meg. Jeg hadde det ikke bra med meg selv da det hele foregikk, så jeg klarte ikke å jobbe. Men det han gjorde galt var å ikke si det direkte til meg.

Cheryl har senere vært dommer i den britiske versjonen av programmet. Hun hadde også en periode i 2013 da alt svartnet for henne.

- Jeg var fullstendig borte. Jeg kunne se meg i speilet og tenke: Hvem i helvete er hun?

LES OGSÅ: Fikk sparken - får lønn likevel

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer