GODE VENNER: Den australske ettåringen Ethan har knyttet nære bånd med miniponyen Buttons.  Foto: All Over Press
GODE VENNER: Den australske ettåringen Ethan har knyttet nære bånd med miniponyen Buttons. Foto: All Over PressVis mer

Rikmannsguttens spesielle bestevenn

Se de sjarmerende bildene av Ethan Enzinger (1) og miniponyen Buttons!

SEOGHØR.NO: Den skal tidlige krøkes den som god rytter skal bli! Det beviser lille Ethan Enzinger (1) fra Australia på disse sjarmerende bildene.

Ettåringen er sønn av rytterparet Emily Anker og Will Enzinger (35), og har selvfølgelig fått lekt seg på ponyryggen en rekke ganger.

Ethan fyller to år i januar, og ligger allerede et år foran mamma Emily - som i et intervju med Equissage har fortalt at hun fikk sin egen pony som 3-åring.

TIDLIG KRØKES: Ethan Enzinger fyller to år i januar - men kan allerede sitte på ponyryggen som en ekte rytter. Foto: All Over Press
TIDLIG KRØKES: Ethan Enzinger fyller to år i januar - men kan allerede sitte på ponyryggen som en ekte rytter. Foto: All Over Press Vis mer

Som de fleste andre stolte mødre har Emily Anker brukt det sosiale nettstedet Facebook til å poste bildene av sitt lille sjarmtroll og ponyen Buttons - og kommentarfeltet bobler over av positive tilbakemeldinger:

(saken fortsetter under bildet)

TO GODE VENNER: Australske Ethan Enzinger og ponyen Buttons fotografert i Melbourne, Australia, tidligere i år. Foto: All Over Press
TO GODE VENNER: Australske Ethan Enzinger og ponyen Buttons fotografert i Melbourne, Australia, tidligere i år. Foto: All Over Press Vis mer

«Ser ut til at Ethan er født til å gjøre dette her!», er det én som skriver, mens en annen påpeker hvor mye han minner om sin mor:

«De er supersøte sammen! Og bildene får meg til å tenke på deg på ryggen til Domino Em!».

Se flere sjarmerende dyresaker på Seoghør.nos egen dyreside her!

LES OGSÅ: «Grumpy Cat» får egen film

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.