SKYGGEMANNEN: Guy Ritchie (37) er en knakende god regissør, men vil nok aldri komme seg ut av skyggen til kona, Madonna (47). Foto: AP/Scanpix
SKYGGEMANNEN: Guy Ritchie (37) er en knakende god regissør, men vil nok aldri komme seg ut av skyggen til kona, Madonna (47). Foto: AP/ScanpixVis mer

Rike kvinner, pass på!

Hvor mye du tjener, er veldig viktig for gutta.

Jennifer Lopez, Ivana Trump, Madonna, Tina Turner, Demi Moore og Cameron Diaz.

Vi snakker om rike, vakre kvinner som alle har funnet seg en ”toy boy” - en kjekk kjæreste og ektemann - gjerne mye yngre - som ikke akkurat tjener så mye som dem.

Nå har britiske forskere funnet ut at det er flere menn der ute som godt kan tenke seg å leve på dama: 1000 single, engelske menn og kvinner deltok nylig i en undersøkelse angående dette her med forhold.

Svarene er oppsiktsvekkende: Pengene en potensiell partner tjener, er faktisk fem ganger så viktig for menn som for kvinner!

Demi Moores boy toy føler seg som et vandrende tilbehør!

Dessuten: 63 prosent av gutta hadde blitt svært fornøyde hvis de kunne sitte hjemme mens de ble forsørget av fruen - slik som Kevin Federline...

 Det kan derimot se ut til at det blir vrient for dem å finne seg et arbeidsjern av ei dame, for det er bare seks prosent av kvinnene som hadde likt å være forsørgeren i forholdet.

- Med høyprofilerte kvinner som for eksempel Demi Moore og Cameron Diaz som dater og gifter seg med yngre gutter, er det ikke rart at menn ser etter attraktive, rike og eldre kvinner, forteller Shimrit Elisar, markedssjef i LoopyLove.com.

- Tabuet har blitt brutt. Vi ser trenden sprer seg fra kjendisene til medlemmene våre - og nå England, sier hun.

Og da står vel snart Norge for tur?

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.