TING TID: Fotballproffen har måttet tåle en tøff tid med milliongjeld. Nå har han begjært finansselskapet sitt konkurs.  Foto: Tor Kvello, Se og Hør
TING TID: Fotballproffen har måttet tåle en tøff tid med milliongjeld. Nå har han begjært finansselskapet sitt konkurs. Foto: Tor Kvello, Se og HørVis mer

Riises selskap konkurs

Gjelden på 17,7 milloner kroner ble for stor for John Arne Riise.

Måtte si stopp!

SEHER.NO: Fotballproffen John Arne Riise (26) har begjært sitt eget finansselskap for konkurs. Gjelden på 17,7 millioner kroner ble for stor for landslagspilleren, som i dag spiller mot Bosnia på Ullevål.

Men ifølge VG er ikke pengedramaet er ikke over ennå. Liverpool-stjernen skal ha kausjonert for deler av den store gjelden i Riise Invest. Tønsberg tingrett mottok konkursbegjæringen for halvannen uke siden, etter Riises eget ønske. Han kan nå risikere et tap på tre millioner kroner.

Riise har i den siste måneden snakket ut i media om pengeproblemene etter eks-agenten Einar Baardsen. Ifølge VG blir han nå beskyldt for å ha utnyttet tilliten til Riise og lurt unna store summer. Riises krav mot Baardsen og selskapene hans er på hele 37 millioner kroner.


- Jeg var naiv, dum og blind, men nå har jeg fått et godt nettverk som jeg kan stole på. Jeg har en fantastisk advokat, og en forlovede og venner som støtter meg. Det betyr at jeg kan fokusere på fotballen. Men det er klart, det har til tider vært en vanskelig tid, sa Riise til VG tidligere denne måneden.

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.