Riises selskap konkurs

Gjelden på 17,7 milloner kroner ble for stor for John Arne Riise.

TING TID: Fotballproffen har måttet tåle en tøff tid med milliongjeld. Nå har han begjært finansselskapet sitt konkurs.  Foto: Tor Kvello, Se og Hør
TING TID: Fotballproffen har måttet tåle en tøff tid med milliongjeld. Nå har han begjært finansselskapet sitt konkurs. Foto: Tor Kvello, Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Måtte si stopp!

SEHER.NO: Fotballproffen John Arne Riise (26) har begjært sitt eget finansselskap for konkurs. Gjelden på 17,7 millioner kroner ble for stor for landslagspilleren, som i dag spiller mot Bosnia på Ullevål.

Men ifølge VG er ikke pengedramaet er ikke over ennå. Liverpool-stjernen skal ha kausjonert for deler av den store gjelden i Riise Invest. Tønsberg tingrett mottok konkursbegjæringen for halvannen uke siden, etter Riises eget ønske. Han kan nå risikere et tap på tre millioner kroner.

Riise har i den siste måneden snakket ut i media om pengeproblemene etter eks-agenten Einar Baardsen. Ifølge VG blir han nå beskyldt for å ha utnyttet tilliten til Riise og lurt unna store summer. Riises krav mot Baardsen og selskapene hans er på hele 37 millioner kroner.


- Jeg var naiv, dum og blind, men nå har jeg fått et godt nettverk som jeg kan stole på. Jeg har en fantastisk advokat, og en forlovede og venner som støtter meg. Det betyr at jeg kan fokusere på fotballen. Men det er klart, det har til tider vært en vanskelig tid, sa Riise til VG tidligere denne måneden.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer