Riise naken i modellblogg

Den tidligere glamourmodellen Charlotte Fredriksen tar naken-hevn etter fallert romanse.

NAKEN PÅ NETT: Bilder av John Arne Riise med rumpa bar ligger nå ute på nett. Foto: SCANPIX
NAKEN PÅ NETT: Bilder av John Arne Riise med rumpa bar ligger nå ute på nett. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
”Har du ikke sett den bleike rompa til John Arne Riise, så har du nå muligheten!;) Han ønsket vel oppmerksomheten, så her har du den John Arne, takk for mail og god jul!;)”

 

Det skriver den tidligere Team Aylar-modellen Charlotte Fredriksen (20) i sin blogg. Under ligger et bilde av Liverpool-proffen John Arne Riise uten en tråd.

 

Den nakne fotballspilleren, som står og skuer utover fjorden, er fotografert bakfra og hans nakne rumpe er derfor godt synlig.

 

Riise og Fredriksen skal ha hatt en het romanse i 2005. Ifølge Side2, som først fanget opp nakenbildene, skal modellen blant annet ha besøkt Riise i Liverpool for hans regning.

 

- Hun ble invitert i en uke, men John Arne synes ikke dette fungerte bra og hun reiste hjem etter to dager. Det er mulig hun er sur på grunn av dette, sier Riises rådgiver Jan Kvalheim til VG.

 

- John Arne er lykkelig forlovet med Maria (Elvegård) nå. Han hadde kontakt med Fredriksen for lenge siden og kan ikke forstå hennes motiv for å legge ut falske saker på bloggen sin nå.


LES MER: Sandra avkledd på nett

 

Ifølge Side2 hevder Fredriksen at Riise hadde sendt henne bildene – som er fra en reportasje i magasinet [mag] - på mail. Likevel hevder hun at det ikke er snakk om noen hevnaksjon etter Liverpool-turen.

 

- Mer en ”takk for sist” til John Arne. Jeg er vel ikke helt fornøyd med den behandlingen jeg fikk, uten at jeg ønsker å gå i detalj, sier hun til nettstedet.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer