- Riise kan toppe VG-lista

Christer Falck inviterer landslagsspilleren til samarbeid etter den utskjelte «frukt-rappen».

BLIR RAP-STJERNE?: Får Christer Falck det som han vil, kan John Arne Riise gå helt til topps på VG-lista i framtiden. Her er han sammen med Erik Huseklepp i reklamefilmen for Bama, som har skapt debatt.
BLIR RAP-STJERNE?: Får Christer Falck det som han vil, kan John Arne Riise gå helt til topps på VG-lista i framtiden. Her er han sammen med Erik Huseklepp i reklamefilmen for Bama, som har skapt debatt. Vis mer
SEHER.NO: Landslagsspillerne John Arne Riise (30), Morten Gamst Pedersen (29) og Erik Huseklepps nye reklame for fruktimportøren Bama har skapt debatt etter at BI-professoren Tor Wallin Andreassen kritiserte den som «patetisk og amatørmessig» i et intervju med NRK onsdag.

Kritikken fikk imidlertid både Gamst Pedersen og Riise til å ta til motmæle på sine blogger, og nå får de støtte fra uventet hold.

Christer Falck (41), som jobber i plateselskapet C+C Records, har tidligere hatt PR-suksess med rapperne Jaa9 og OnklP og modellene Lene Alexandra Øien og Linni Meister i forbindelse med deres platedebuter.

Nå spår han at landslagsgutta, med John Arne Riise i spissen, kan følge i samme fotspor. Alt som trengs er litt datamanipulering av stemmen.

- Alle kan låte bra med autotune på stemmen. Dersom jeg får frie hender med John Arne Riise, kan han klatre høyt på VG-lista. Dytter man litt i veldedighet i bakgrunnen, så kan den gå helt til topps, sier han til Seher.no.


Falck hevder han imidlertid reagerte med vemmelse første gang han hørte landslagsspillerne rappe sangen «Frukt er sunt og digg».

- Først vemmer man seg, men etter hvert blir man litt fascinert, så det er ikke tvil om at den skaper blest om frukt.


Det har ikke lykkes Seher.no å få en kommentar fra John Arne Riise om plateinvitasjonen fra Christer Falck, men på sin blogg (ekstern blogg) forsvarer han frukt-reklamen.

«Selv er jeg fortsatt stolt over å ha blitt spurt om å være med i filmen, og at jeg har fått muligheten til å bruke min profil til å påvirke nordmenn – unge og gamle – til å spise sunnere. Jeg har spilt reklamefilmer for Bama før, og gjør det mer enn gjerne igjen. Et sunt kosthold er faktisk noe jeg brenner for, etter selv å ha erfart hvor mye bedre det er mulig å prestere hvis du spiser riktig,»
skriver Roma-forsvareren.

Han får støtte av Morten Gamst Pedersen.

«Dette er den humoristiske vrien der vi på landslaget må bryte flere grenser og gjøre ting vi kanskje ikke mestrer så godt. At professoren mener vi fremstår som stusselige mennesker sier sannsynligvis mer om han enn om oss, men vi tar ikke oss selv så høytidelig, så vi stiller gjerne opp i settinger vi ikke hører hjemme i,» skriver Gamst Pedersen på sin private blogg.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Kjøpte hus til 18 millioner