John Arne Riise og Khloé Kardashian:

Riise fikk sjokk da Kardashian-regningen kom på bordet

Den tidligere fotballspilleren avslører hva som egentlig skjedde da han møtte «Keeping up with the Kardashians»-stjernen i Las Vegas.

FESTET MED KHLOÉ KARDASHIAN: John Arne Riise og kona Louise Angelica glemmer ikke møtet med Khloé Kardashian i Las Vegas. Men «selfien» ble en kostbar affære. Foto: John Arne Riise/ Instagram
FESTET MED KHLOÉ KARDASHIAN: John Arne Riise og kona Louise Angelica glemmer ikke møtet med Khloé Kardashian i Las Vegas. Men «selfien» ble en kostbar affære. Foto: John Arne Riise/ Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Den tidligere fotballstjernen John Arne Riise (37) og hans kone Louise Angelica (26) vakte oppsikt da de i 2014 dukket opp på Instagram sammen med realitystjernen Khloé Kardashian (33).

I sin nye bok «Fordeler og ulemper ved å være John Arne Riise», avslører Riise at «selfien» kom i stand ved en tilfedlighet.

John Arne og Louise Angelica var i Las Vegas, da de fant ut at «Keeping up with Kardashians»-stjernen feiret bursdagen sin på nattklubben TAO i gamblinghovedstaden.

selfie with the birthdaygirl @khloekardashian

Et innlegg delt av LOUISE ANGELICA (@louiseangelicariise)

Bestilte dyr champagne

Derfor reiste de også dit, og gleden var stor da de så TV-stjernen på nært hold.

«Plutselig åpenbarte det seg et stort entourage innenfor døra, og midt inni der kunne jeg se Khloé Kardashian. Jeg bøyde meg inntil Louise og forøkte – uten å la stemmen skingre av gårde – hviske: «Der er hun! Der er hun! Der! Se!»», skriver Riise.

BERØMTE SØSTRE: Khloé Kardashian sammen med sin berømte storesøster Kim Kardashian. Foto: NTB Scanpix
BERØMTE SØSTRE: Khloé Kardashian sammen med sin berømte storesøster Kim Kardashian. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I håp om å få til et møte med Khloé sendte John Arne en flaske champagne til bordet hennes.

- Fikk sjokk da regningen kom

Det førte til at de to fikk ta bilder sammen med lillesøsteren til Kim Kardashian, men overraskelsen ble stor da regningen for champagnen kom på bordet.

«Det var ganske seint da regningen kom. Jeg hadde jo ikke sett på prisen da jeg bestilte, kanskje sto den heller ikke. Dette var et sånt sted. Man spurte heller ikke. Uansett var det knapt mulig å høre seg selv tenke engang der inne. Så litt sjokk fikk jeg jo, det skal innrømmes. Jeg regnet om fra dollar, rundt 30 000 kroner, ja. Nettopp. Men jeg betalte, dette var min gave til Louise», skriver Riise.

Can't ask for more on your first night in Vegas to celebrate @khloekardashian birthday party 🎉

Et innlegg delt av John Arne Riise (@jariiseofficial)

- Venter sitt første barn

I september ble det kjent at Khloé Kardashian skal være gravid for første gang.

Hun skal ifølge flere kilder vente barn sammen med kjæresten Tristan Thompson (26).

- Khloé er overlykkelig, sier en kilde til nettstedet.

- BLIR FORELDRE: I følge flere amerikanske medier venter Khloé sitt første barn sammen med kjæresten Tristan Thompson. Foto: NTB Scanpix
- BLIR FORELDRE: I følge flere amerikanske medier venter Khloé sitt første barn sammen med kjæresten Tristan Thompson. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ifølge US Magazine skal 33-åringen være om lag fire måneder på vei.

Paret begynte å date for ett år siden, og allerede i april avslørte Khloe at hun hadde ønsker om å stifte familie med idrettsstjernen.

- Jeg har aldri vært forelsket på denne måten før, fortalte hun til US magazine, ifølge E! News.

Holder kortene tett til brystet

Thompson ble pappa for første gang like før jul, da eksen hans Jordan Craig fødte en sønn. Dette blir imidlertid første barn for Khloes del.

Selv om paret holder kortene tett til brystet, uttalte flere kilder allerede i august at den vordende moren hadde begynt forberedelsene frem til barnets ankomst.

- Alle tegnene er der. Forrige dagen sendte hun assistenten sin for å kjøpe en bok med babynavn, og hun kjøper masse leker og utstyr på nettet. Hver dag blir det levert pakker med spennende ting fra babybutikker.

- Det er ikke sånn at hun har andre nyfødte i sin nærmeste sirkel akkurat nå.

Hverken Khloe eller Tristan har kommentert graviditetsryktene så langt.

LES OGSÅ: - Vi har snakket om å stifte familie

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer