Riise-brødrenes ukjente drama

John Arne og Bjørn Helge Riises lillesøster falt på isen og brakk ryggen.

SANGGLAD JENTE:  Amalie sang for middagsgjestene da moren var vert i TVNorge-programmet «4-stjerners middag» i fjor. Foto: TVNorge
SANGGLAD JENTE: Amalie sang for middagsgjestene da moren var vert i TVNorge-programmet «4-stjerners middag» i fjor. Foto: TVNorge Vis mer
SEHER.NO: Lillesøsteren til landslagsspillerne John Arne og Bjørn Helge Riise, Amalie (17), skulle bare ut og lufte hunden, da hun ramlet på isen og brakk ryggen, skriver VG.

- Det var alle foreldres mareritt. Amalie var nemlig hjemme alene den dagen. Så skulle hun ut for å lufte en hund vi passet akkurat da. Det var is i steintrappen vår. Amailie falt - og brakk en ryggvirkvel, forteller mor Berit Riise til VG om episoden som fant sted den 10. februar.


Amalie skal ifølge avisen etter hvert ha klart å krype opp til 2. etasje for å ringe etter hjelp.

Tiden vil vise om hun må opereres, og 17-åringen har nå tatt sine første skritt med gåstol. Hun blir trolig utskrevet fra sykehuset i Tønsberg og kommer hjem til familien denne uken.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Riise kan toppe VG-lista