Riise ble pappa igjen

Bekrefter den gledelige nyheten overfor Se og Hør.

GODT GIFT: I 2010 giftet Bjørn Helge Riise seg med barndomskjæresten Lena Jenssen i Holmsbu kirke i Hurum. Foto: Stella Pictures
GODT GIFT: I 2010 giftet Bjørn Helge Riise seg med barndomskjæresten Lena Jenssen i Holmsbu kirke i Hurum. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Alle gode ting er tre!

Lillestrøm-spiller Bjørn Helge Riise (29) bekrefter eksklusivt overfor Se og Hør at han har blitt pappa til nok en gutt:

- Ja, jeg har blitt pappa for tredje gang!! Han ble født rundt kvart over tolv i formiddag, og veide 2805 gram! Han kom to-tre uker før tiden, og alt står til med mor og barn, forteller sunnmøringen entusiastisk.

Den nyfødte gutten har fått navnet Levi.

Fra før har fotballproffen og kona Lena Jenssen Riise sønnene Noah (8) og Filip (5). Paret ble sammen i ung alder, og giftet seg i en staselig seremoni i Holmsbu Kirke i Hurum i 2010.

I tillegg til å være midtbanespiller på Lillestrøm spiller Bjørn Helge på det norske landslaget, i likhet med storebror John Arne Riise (32) - som forøvrig nylig meldte at han gir seg på landslaget etter VM i Rio de Janeiro i 2014.

Men lille Levis fødsel er ikke den eneste gledelige nyheten som har kommet i Riise-familien den siste tiden.

John Arne Riise gikk nemlig ned på kne på selveste julaften og fridde til sin rundt 10 år yngre kjæreste Louise Angelica Markussen (21).LES OGSÅ: Bjørn Helge Riise: - Ungene mine skal ikke klage på en dritt heretter

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer