Rihannas nye fotoshoot vekker oppsikt

- Hun får temperaturen til å stige betraktelig.

FÅR SKRYT: Popstjernen Rihanna viser seg fra en svært sexy og fresh side, på det nye coveret sitt for V Magazine. I intervjuet i bladet avviser 27-åringen blant annet at hun har hvilt på laubærene de siste årene. Foto: Stella Pictures
FÅR SKRYT: Popstjernen Rihanna viser seg fra en svært sexy og fresh side, på det nye coveret sitt for V Magazine. I intervjuet i bladet avviser 27-åringen blant annet at hun har hvilt på laubærene de siste årene. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Popstjernen Rihanna (27) er ikke fremmed for å vise seg lettkledd, men på det nyeste coveret til V Magazine har hun kastet alt annet enn en turkis bikinitruse fra Versace - og en platinablond parykk.

MTV er svært fornøyd med sangerens sexy forside, der hun står med ryggen halvveis mot kamera og ser seg over skulderen mot fotografen - anerkjente Steven Klein.

- Temperaturen har kanskje nettopp å krype oppover, på østkysten i hvert fall, men takket være dette nye V Magazine-coveret med en blond Rihanna, føles det som om vi er midt i juli, mener amerikanske MTVs skribent.

Flere sider er også viet Rihanna inne i magasinet, der hun poserer sensuelt med pastellfarget sminke og kledd i ulike avslørende antrekk. De små sommerplaggene er imidlertid stylet med pelstilbehør, en uvanlig kombinasjon som stylisten Carlyne Cerf de Dudzeele står bak.

- Har jobbet sykt hardt

De fargesterke fotografiene vekker nok sommerlige, eller hete, følelser hos flere enn MTVs skribent. Mens det tilhørende magasinintervjuet med Rihanna, avslører at hun har vært opptatt med langt mer enn sexy poseringer.

Hun har riktignok ikke sluppet en fullengder siden suksessen med «Unapologetic» i 2012, men avviser at hun kun har hvilt på laubærene siden dengang.

- Jeg har ikke tatt meg fri, faktisk. De to siste årene har jeg jobbet hardere enn noensinne, sier den kontroversielle stjernen.

Saken fortsetter under bildet.

TRAVEL STJERNE: Rihanna har ikke sluppet et album siden 2012, men nå skal hun snart være klar med to. Hun har også gitt stemme til en av rollefigurene i animasjonsfilmen «Hjem». Her er hun på filmens L.A.-premiere for en måned siden. Foto: Stella Pictures
TRAVEL STJERNE: Rihanna har ikke sluppet et album siden 2012, men nå skal hun snart være klar med to. Hun har også gitt stemme til en av rollefigurene i animasjonsfilmen «Hjem». Her er hun på filmens L.A.-premiere for en måned siden. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Jeg har jobbet med to album, en animasjonsfilm («Hjem», journ.anm), gjort fotoshoots for flere magasiner, designet for Puma og Stance, jobbet med en ny duftserie, en summerturné, og i fjor lanserte jeg mitt første, årlige Diamond Ball. Og så har jeg utviklet flere prosjekter som vil bli annonsert i nær fremtid, utdyper «FourFiveSeconds»-sangeren til V Magazine.

OMSTRIDT: V Magazines februarcover, der Selena Gomez poserte toppløs, fikk kritikk for sin Lolita-aktige styling. Stylisten får derimot skryt for Rihannas ferske bilder i magasinet.  Foto: Stella Pictures
OMSTRIDT: V Magazines februarcover, der Selena Gomez poserte toppløs, fikk kritikk for sin Lolita-aktige styling. Stylisten får derimot skryt for Rihannas ferske bilder i magasinet. Foto: Stella Pictures Vis mer

Fra slakt til skryt

Flere nettsider skryter av de nye bildene av popstjernen, deriblant Billboard, Just Jared og Huffington Post.

Ifølge MTV var det Carlyne Cerf de Dudzeele som også stod bak stylingen av Selena Gomez (22), da hun poserte på forsiden av V Magazine for et par måneder siden - omtrent like toppløs som Rihanna.

Dengang ble stylisten imidlertid slaktet, ikke rost, for stylingjobben sin.

- Jeg føler meg skitten når jeg ser på disse bildene. HVORFOR vil de spille på «liten jente»-looken på en som åpenbart ser ung ut for alderen?, undret en av UsWeeklys lesere om bildene av Gomez dengang.

LES OGSÅ: - Jeg elsker kroppen min

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer