BRUDD: Tidligere i mai fortalte Chris Brown at han og Rihanna ikke lenger er kjærester. Her fra en basketballkamp i romjulen i fjor. Foto: All Over Press
BRUDD: Tidligere i mai fortalte Chris Brown at han og Rihanna ikke lenger er kjærester. Her fra en basketballkamp i romjulen i fjor. Foto: All Over PressVis mer

Rihannas far ber henne tilgi Brown

Ronald Fenty oppfordrer datteren til å finne tilbake til eksen som banket henne.

SEOGHØR.NO: Tidligere i mai kunngjorde Chris Brown (23) at han og av-og-på-kjæresten Rihanna (25) hadde gjort det slutt nok en gang:

- Jeg vil alltid elske henne, men jeg kan ikke fokusere på å gjøre en så ung jente til konemateriale. Jeg må være den beste Chris Brown jeg kan være.

Paret fant tilbake til hverandre i desember i fjor, etter noen turbulente år med rettssaker, terapi og samfunnstjeneste for Browns vedkommende, etter at han i 2009 banket kjæresten da paret var på vei hjem fra Grammy-utdelingen.

Rihannas far Ronald Fenty oppfordrer på sin side datteren om å bli sammen med av-og-på-kjæresten igjen.

- Jeg er fremdeles hans største fan, og jeg elsker Chris Brown uavhengig av Rihanna. De har et veldig glødende forhold seg i mellom, og selv om de to har gjort det slutt betyr ikke det at det blir sånn for alltid. Om et par måneder er de sammen igjen, hevder han ifølge The Sun.

Ronald Fenty var selv en såkalt «kone-banker» da Rihanna var liten, noe som resulterte i at han og Rihannas mor Monica Braithwaite gikk fra hverandre da hun var 14 år.

For fire år siden åpnet Rihanna opp om farens konemishandling under et intervju på TV-kanalen ABC:

- Jeg prøvde å gå i mellom dem, og kastet glassflasker på gulvet slik at de kunne få oppmerksomheten over på noe annet. Mamma dro aldri på sykehuset, men hun brakk nesen ved et par anledninger. Jeg sa alltid til meg selv: «Jeg skal aldri date noen som min far. Aldri.».

Chris Browns far Clinton på sin side mener sønnen burde holde seg langt unna skjønnheten fra Barbados:

- Jeg ville ikke at de skulle bli sammen igjen. De er to så spesielle individer. De har ikke den riktige balansen. Man må ha balanse i et forhold. Du må ha en som er spontan, og en som beholder bakkekontakten og holder seg rolig, har han tidligere fortalt til The Sun.

LES OGSÅ: Kristen Stewart og Robert Pattinson har flyttet fra hverandre