Rihannas eks-kjærester sloss på nattklubb

Chris Brown skadet etter barslagsmål.

SKADET: Chris Brown skal ha fått et dypt kutt i haken etter et slagsmål med erkefienden Drake.  Foto: FameFlynet Norway
SKADET: Chris Brown skal ha fått et dypt kutt i haken etter et slagsmål med erkefienden Drake. Foto: FameFlynet Norway Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Det er over tre år siden Rihanna (24) og Chris Brown (23) gjorde det slutt etter at han slo henne før Grammyutdelingen i 2009.

Likevel klarer han ikke helt å gi slipp på sin sexy eks-kjæreste. Nylig møtte han en av «Rude Boy»-stjernens andre flammer rapperen Drake (25).

Han og Chris Brown har lenge hatt en feide over forholdet til Rihanna, og nylig kokte det over for dem på en nattklubb i New York.

Ifølge The Sun skal Brown ha sendt Drake en flaske champagne som en vennlig gest, men han skal ha returnert gaven med en lapp der det sto:

«Jeg har sex med din store kjærlighet, deal with it».

Chris satte ikke pris på den frekke tilbakemeldingen og de to artistene og crewene deres skal ha slåss. Øyenvitner forteller at Chris fikk en flaske knust i ansiktet. Senere la han ut et bilde på Twitter av seg selv med et dypt kutt i ansiktet.

«De kaster flasker som jenter» skrev 23-åringen på Twitter.

Flere gjester på nattklubben skal ha blitt skadet i slagsmålet. Blant annet en 24 år gammel australsk turist som måtte sy 16 sting etter å ha fått en flaske i hodet.

- Jeg så glass ble kastet rundt i rommet og en stor flaske kom gjennom rommet og slo meg i hodet. Jeg begynte å blø og falt inn og ut av bevissthet, sier hun til TMZ.

Også Browns livvakt Big Pat skal ha blitt alvorlig skadet.

En talsperson for Drake nekter for at stjernen gjorde noe ulovlig.

- Drake deltok ikke i noe som var galt i går kveld. Han var på vei ut av klubben da bråket begynte, og han deltok ikke i noen aktiviteter som kunne resultere i skader.

Både Chris og Drake skal være avhørt av politiet. Ifølge TMZ blir Brown sett på som et offer og vitne, men Drake er ikke mistenkt i saken.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Rasende Rihanna forlot intervju    

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer