Rihanna sammen med nok en idrettsstjerne

J.R. Smith er full av tatoveringer og har sittet i fengsel.

GLAD I MENN: Rihanna har tatt for seg av sportsmenn etter at forholdet til Chris Brown tok slutt. Foto: Stella Pictures
GLAD I MENN: Rihanna har tatt for seg av sportsmenn etter at forholdet til Chris Brown tok slutt. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Rihanna (24) ble observert sammen med basketballspiller J.R. Smith (26) på nattklubben «LIV» i Miami, sist søndag. Det er andre gang denne måneden. Forrige gang var de sammen i New York, på et annet utested.

Earl Smith III, som er hans fulle navn, spiller på laget New Yorks Knicks. Han ble arrestert nylig for å ha kjørt uten gyldig førerkort. Det er ikke første gang han har vært i fengsel.

Smith sonet 30 dager i fengsel i 2009 etter at passasjeren Andre Bell hadde omkommet da Smith han koliderte med en annen bil. Han har også fått flere bøter fra basketballigaen NBA, som han spiller i. Og i 2009 måtte han stenge twitter-kontoen sin etter anklager om at han fremmet den kriminelle gjengen Bloods, i måten han skrev på.

Rihanna liker idrettsmenn. Hun datet baseballspilleren Matt Kemp (27) i 2010, og sent i fjor var det den britiske bokseren Dudley O'Shaughnessy som var den foretrukne. Nå er hun altså i gang med sin tredje mann fra en sportsgren med «b» som forbokstav.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Rihanna måtte holde fast kjolen 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer