Rihanna og Hassan Jameel:

- Rihanna planlegger bryllup i hemmelighet

«Diamonds»-sangerinnen viste seg frem med ny diamantring på fingeren.

NY RING: Bryllupsryktene svirrer rundt Rihanna etter at hun dukket opp med en ny stor diamantring på fingeren. Foto: NTB Scanpix
NY RING: Bryllupsryktene svirrer rundt Rihanna etter at hun dukket opp med en ny stor diamantring på fingeren. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Den populære popstjernen Rihanna (29) har i over ett år datet forretningsmannen Hassan Jameel.

Nå hevder en kilde nær paret at de to planlegger å gifte seg, etter at Hassan skal ha fridd i hemmeliget.

ANONYM RIKING: Hassan er kjent for å holde en lav profil. Her er han avbildet i London i desember i forbindelse med at han kom hjem fra en ferietur med Rihanna. Foto: NTB Scanpix
ANONYM RIKING: Hassan er kjent for å holde en lav profil. Her er han avbildet i London i desember i forbindelse med at han kom hjem fra en ferietur med Rihanna. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- De har snakket om bryllup og kan offentliggjøre forlovelsen i løpet av kort tid.

- Dette forholdet er helt ulikt noe annet Rihanna har vært i før, sier kilden til nettstedet Radaronline.

Paret har holdt en svært lav profil etter at de ble sammen. Hassan - som kommer fra en familie med en formue på flere milliarder kroner, ifølge Radaronline - skal nemlig være kjent for å sky offentligheten.

Ønskes velkommen av svigerfar

Rihannas far, Roland Fenty har sagt til Radaronline at han har tatt imot sin nye «svigersønn» med åpne armer.

- Jeg er glad for at de er sammen. Hele familien vil møte ham og jeg ønsker meg barnebarn snart!

Rihanna og Hassan har foreløpig ikke kommentert de siste påstandene.

Rihanna har tidligere vært sammen med hip-hop stjernen Chris Brown, men forholdet tok slutt, etter at han i 2009 mishandlet henne fysisk.

Brown erklærte seg skyldig i overfall og ble ilagt fem års prøvetid og besøksforbud. Han ble dessuten pålagt samfunnstjeneste og terapi. Besøksforbudet ble senere modifisert, slik at de to kunne dukke opp på prisutdelinger sammen.

I den nye dokumentaren «Chris Brown: Welcome to My Life», snakket Chris Brown tidligere i år ut om hva som skjedde den skjebnesvangre kvelden.

Der forteller rapperen at forholdet deres surnet etter at han innrømmet å ha hatt et seksuelt forhold til en kvinne som jobbet for ham tidligere, skriver E!News.

- Rihanna begynte å gråte

Og den 7. februar 2009, kvelden før Grammy Awards, er Rihanna og Brown blant gjestene på Clive Davis' oppvarmingsfest til musikkprisutdelingen. Der er den nevnte kvinnen også til stede, og på et tidspunkt kommer hun bort til stjerneparet for å si hei.

ENDTE MED SKANDALE: Rihanna og Chris Brown var et av Hollywoods mest kjente par, men forholdet tok slutt etter at Chris Brown mishandlet Rihanna i 2009. Foto: NTB Scanpix
ENDTE MED SKANDALE: Rihanna og Chris Brown var et av Hollywoods mest kjente par, men forholdet tok slutt etter at Chris Brown mishandlet Rihanna i 2009. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Dét faller imidlertid ikke i god jord hos Rihanna, hevder Brown i dokumentaren.

- Jeg ser bort på Rihanna og hun hyler, hun gråter, forteller rapperen.

På vei hjem fra festen krangler paret om det som har skjedd, og stemningen i bilen til Chris Brown er amper. I dokumentaren innrømmer rapperen at situasjonen raskt utvikler seg til å bli voldelig.

- Jeg husker at hun prøvde å sparke meg (...) men så slo jeg henne virkelig. Med lukket neve, jeg dro til henne og sprakk opp leppa hennes. Og da jeg så det, var jeg i sjokk, jeg var sånn: «F**n, hvorfor slo jeg henne sånn?», sier Brown.

28-åringen forteller videre at det Rihanna gjør etterpå, får ham til å se rødt:

- Deretter spytter hun blod i ansiktet på meg, det provoserte meg enda mer. Det er en skikkelig krangel i bilen mens vi kjører ... Hun prøvde å ta telefonen min, og jeg gir henne ikke telefonen min, for å kaste den ut av vinduet.

- Han var helt borte

Selv har Rihanna gitt en ganske annen beskrivelse av hendelsesforløpet i et intervju med Diane Sawyer sommeren 2009, ifølgeMTV.

Der fortalte popstjerna at de hadde det kjempegøy på festen, og at krangelen først begynte etter at hun hadde funnet en tekstmelding fra en annen kvinne på telefonen hans.

I tv-intervjuet med Sawyer sa Rihanna at Brown kjørte mens han dyttet henne mot bilvinduet, slo henne i ansiktet flere ganger, beit henne og truet med å banke henne opp når de kom hjem.

Sangeren sparket faktisk mot Brown, men hun understreket overfor Sawyer at hun handlet i selvforsvar:

- Det var ikke som om vi sloss med hverandre. Jeg ville bare virkelig at det skulle ta slutt. Det eneste jeg klarte å tenke var: «Når skal dette stoppe?», sa Rihanna, og la til:

- Han hadde ikke noe liv i øynene sine, det var tomt. Han var åpenbart helt borte. Det var ingen person der da jeg så på ham, sier hun.

LES OGSÅ: Avslører hva som skjedde da han slo Rihanna

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer