Rihanna overrasket med toppløsbilde

- Where have you been all my life?!

KASTER KLÆRNE: Rihanna er ingen sjenert person og har flere ganger stilt opp lettkledd i profesjonelle fotoshooter. Foto: Stella Pictures
KASTER KLÆRNE: Rihanna er ingen sjenert person og har flere ganger stilt opp lettkledd i profesjonelle fotoshooter. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Popartisten Rihanna fikk seg i 2009 en ubehagelig overraskelse da private nakenbilder hun hadde tatt av seg selv med mobiltelefonen, ble spredd på nettet mot hennes vilje.

Men akkurat som det angrepet fra eks-kjæresten Chris Brown ikke har skremt Rihanna fra å ta opp igjen kontakten med ham, ser det heller ikke ut som om nakenskandalen har tatt fra henne lysten til å posere lettkledd.

Torsdag la «Umbrella»-sangerinnen ut et bilde av seg selv hvor hun poserer toppløs, på sin Twitter-side.

«Where have you been all my life?!», skriver hun under bildet, som er tatt i forbindelse med innspillingen av musikkvideoen til hennes nye låt «Where Have You Been».

Om sitatet også er myntet på Chris Brown eller en annen mann, er ikke kjent...

Brown har tidligere blitt dømt til å holde seg unna Rihanna etter at han i 2009 angrep henne på vei til Grammy-utdelingen.

Brown og Rihanna har den siste tiden samarbeidet på låtene «Turn up the music» og «Birthday Cake», og mange har spekulert i om det igjen er romantikk på gang mellom de to.

Ifølge bladet OK! har imidlertid ryktene ført til sinte reaksjoner fra Browns kjæreste Karrueche Tran, som har gitt klart uttrykk for hva hun synes om Rihanna på Twitter.

«Jeg er Angelina, du er Jen. Kom og se hvordan din Brad har det» skal hun ifølge bladet ha skrevet til Rihanna på Twitter, en henvisning til situasjonen da Brad Pitt forlot «Friends»-stjernen Jennifer Aniston for Angelina Jolie.

Rihanna har tidligere også stilt opp lettkledd i flere profesjonelle fotoshooter, blant annet for bladet Esquire.


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Dypt skuffet over Rihanna

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer