Rihanna og Brown tatt på fersken på nattklubb

Det tidligere paret klarte ikke å styre lystene sine...

I HETE OMFAVNELSER: Rihanna og Chris Brown skal ha klint til på et utested i New York mandag. Dette er et arkivbilde fra tiden de var sammen. Foto: All Over Press
I HETE OMFAVNELSER: Rihanna og Chris Brown skal ha klint til på et utested i New York mandag. Dette er et arkivbilde fra tiden de var sammen. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Det er i ferd med å bli hett mellom det tidligere paret Rihanna (24) og Chris Brown (23).

De fleste husker bildene av en gul og blå Rihanna, etter at Brown slo henne helseløs i 2009. Nå har Rihanna tilgitt eksen, og forsvarer ham til og med i retten.

Mandag ble eksparet observert i hete omfavnelser på en nattklubb i New York. Øyenvitner sier ifølge Us Weekly at de ikke klarte å holde hendene fra hverandre, og klinte til på utestedet.

«Lykke er den eneste tingen ingen kan garantere meg. Hvordan kan du forvente at jeg skal garantere din lykke?» skrev Brown på Twitter samme dag.

Nå tror venner av det tidligere paret at de kommer til å bli sammen igjen.

- De to har en greie for hverandre som aldri kommer til å dø ut, uansett hva som skulle skje. De holder på å bli sammen igjen, sa en kilde til RadarOnline.com.

I september overrasket Rihanna alle da hun kysset Brown på scenen under MTV Video Music Awards.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Nå skal hun forsvare eksen i retten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer