LIKER IKKE POKEMON: Popstjernen Rihanna skal ha advart fansen mot å finne frem mobilen fra scenen i Lille i Frankrike i helgen. 28-åringen ønsket nemlig at publikum holdt seg unna Pokémon GO-spillet på konserten hennes.  Foto: Rex/ Zuma Press
LIKER IKKE POKEMON: Popstjernen Rihanna skal ha advart fansen mot å finne frem mobilen fra scenen i Lille i Frankrike i helgen. 28-åringen ønsket nemlig at publikum holdt seg unna Pokémon GO-spillet på konserten hennes. Foto: Rex/ Zuma PressVis mer

Rihanna nekter fansen å spille Pokémon Go

Superstjernen så rødt under sitt besøk i Frankrike.

SEOGHØR.NO: De siste ukene har mobilspillet Pokémon GO gått som en farsott over hele verden, og både kjendiser og andre har kastet seg på sommerens store dille.

Tidligere denne måneden ble selveste Justin Bieber (22) observert på Pokémon-jakt i New York, men ikke alle omfavner spillet like hjertelig.

Da Rihanna (28) stod på scenen i den franske byen Lille lørdag kveld, forsøkte den populære «Work»-sangeren å innføre et forbud mot å spille Pokémon-spillet under konserten hennes.

Saken fortsetter under bildet.

I NORGE: I starten av juli stod Rihanna på scenen på Telenor Arena. To dager senere holdt hun konsert på Tele 2 Arena i Stockholm (bildet). Foto: Aftonbladet/ NTB Scanpix
I NORGE: I starten av juli stod Rihanna på scenen på Telenor Arena. To dager senere holdt hun konsert på Tele 2 Arena i Stockholm (bildet). Foto: Aftonbladet/ NTB Scanpix Vis mer

Skal man tro nettstedet ContactMusic, ønsket nemlig popstjernen å ha publikums fulle oppmerksomhet:

- Jeg vil ikke se at dere står og tekster kjærestene deres. Jeg vil ikke se at dere driver og fanger Pokémons her inne, sa Rihanna fra scenen ifølge E! Online.

Shady Music Facts har delt en videsnutt fra Rihannas konsert på Twitter:

Bitt av Pokémon-basillen

Selv om sangstjernen fra Barbados kanskje ikke er spesielt begeistret for Pokémon GO, er det en rekke andre Hollywood-kjendiser som innrømmer at de er oppslukt av mobilspillet.

Artisten John Mayer (38) delte et innlegg på Instagram tidligere denne måneden, der han tilsynelatende er i ferd med å punge ut 850 kroner på såkalte PokéCoins i spillet.

Modell og tidligere «Orange Is the New Black»-skuespiller Ruby Rose (30) har også avslørt på Instagram at hun har prøvd seg på det hyperpopulære mobilspillet fra Nintendo.

Saken fortsetter nedenfor.

YES I DO

Et bilde publisert av johnmayer (@johnmayer)

Lol dead

Et bilde publisert av Ruby Rose (@rubyrose)


Hundebæsj-uhell

Talkshow-verten Jimmy Fallon (41) har på sin side tatt til mikrobloggstedet Twitter for å bli kvitt alle Zubat'ene sine (flaggermuslignende Pokémons, journ.anm.).

TV-stjerne og glamourmodell Kendra Wilkinson (31) har røpet at hun er så hekta på spillet at hun tråkket i en hundebæsj mens hun var på Pokémon-jakt.

Saken fortsetter nedenfor.

Artisten Josh Groban (35) har også gjort narr av sitt eget oppheng i Pokémon-spillet på Twitter.

Modell og TV-profil Chrissy Teigen (30) har spurt i en tweet om hun kan fange Pokémons i Italia, mens Kevin Jonas (28) har postet et Pokémon-meme om seg selv på sin Twitter-konto.  

LES OGSÅ: Kim Kardashian overrasket Jennifer Lopez