Rihanna mimet, skiftet ikke og droppet hits

Fansen raser mot superstjernen etter nok en stusselig konsertopplevelse.

STRENG MOR: Rihanna fikk ikke lov til å gå på date med gutter før hun var 16 år. Foto: REX/Thulani Mbele/Gallo Images/All Over Press
STRENG MOR: Rihanna fikk ikke lov til å gå på date med gutter før hun var 16 år. Foto: REX/Thulani Mbele/Gallo Images/All Over Press Vis mer
BRYR SEG IKKE?: Rihanna skal verken ha sunget alle hitlåtene sine eller skiftet ut av dette antrekket under søndagens konsert i Johannesburg. 
 Foto: REX/Alon Skuy/Gallo Images/All Over Press
BRYR SEG IKKE?: Rihanna skal verken ha sunget alle hitlåtene sine eller skiftet ut av dette antrekket under søndagens konsert i Johannesburg. Foto: REX/Alon Skuy/Gallo Images/All Over Press Vis mer

SEOGHØR.NO: Søndag kveld stod superstjernen Rihanna (25) på scenen i Johannesburg i Sør-Afrika, en konsert som svært mange hadde gledet seg til.

Opplevelsen publikum fikk, skal derimot ha vært av det skuffende slaget.

Det har ført til et skred av rasende kommentarer fra oppgitte fans, som mener mange ting var feil med konserten.

Avisen The Star Johannesburg skriver at konserten var under pari, og at stjernen mimet mange av sangene. Hun skiftet heller ikke kostyme en eneste gang, og droppet å fremføre noen av sine største hits.

- Det var tydelig. Man kan se det når noen mimer. Jeg stod nærme scenen, og kunne se det, forteller fotograf Sharon Seretlo til avisen.

Saken fortsetter under bildet...Billettprisene skal ha vært høye, og Rihanna innfridde virkelig ikke.

- Jeg er en vaskeekte Rihanna-fan, men det var veldig skuffende. Det var som om hun ikke ga noe av energien vi ønsket av henne, fortsetter Seretlo.

Mange bruker også nettstedet Twitter til å skrive om den skuffende opplevelsen.

Dette er ikke første gang Rihanna er blitt beskyldt for å mime under konserter. Hun har også mange ganger tidligere entret scenen mye senere enn hun skulle, og avlyst konserter, noe som har ført til sterke reaksjoner hos publikum.

LES OGSÅ: Her klarer hun ikke å holde seg lenger