DRISTIG KJOLE: Rihanna medvirket selv i designet av kjolen hun brukte på premieren av «Battleship». Men innrømmet at den satt så løst at hun måtte holde den fast.  Foto: All over press
DRISTIG KJOLE: Rihanna medvirket selv i designet av kjolen hun brukte på premieren av «Battleship». Men innrømmet at den satt så løst at hun måtte holde den fast. Foto: All over press Vis mer

Rihanna måtte holde fast kjolen

Etter en uke med sykdomsplager, fikk en frisk Rihanna klesproblemer på den blå løperen.

Publisert
SEOGHØR.NO: Robyn Rihanna Fenty (24), som er superstjernens fulle navn, debuterer som skuespiller i filmen «Battleship». På premieren i Los Angeles i går innrømmet sangeren at hun ikke har vært i god form i det siste, men er bra nå.

- Jeg hadde influensa og fortsatte å arbeide, men ble ikke frisk. Nå har jeg det mye bedre etter å ha hvilt i noen dager, sier Rihanna til Access Hollywood.

Det var bare sist lørdag at Rihanna måtte stå over generalprøven til Saturday Night Live, fordi hun var såpass syk at en lege måtte gi henne pencilin. Det ble vondt verre da hun måtte på sykehuset etter Met Gallaen på mandag kveld, og få behandling for vesketap.

I går strålte hun derimot på den blå løperen, iført en dristig hvit kjole med bar rygg og nakne ben. Den har hun vært med å designet selv, men innrømmet at den kanskje satt litt løst.

- Jeg må holde fast i antrekket litt mer enn vanlig, sa Rihanna.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Rihanna kjørte hodet på beina mellom strippere.

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer