MØTTE POPSTJERNEN: Lene Marlin møtte Rihanna etter konserten, og da Rihanna ble fortalt hvem hun var, kastet hun seg rundt halsen til Tromsø-jenta og takket henne. Foto: STELLA PICTURES
MØTTE POPSTJERNEN: Lene Marlin møtte Rihanna etter konserten, og da Rihanna ble fortalt hvem hun var, kastet hun seg rundt halsen til Tromsø-jenta og takket henne. Foto: STELLA PICTURES Vis mer

Rihanna kastet seg rundt halsen til Lene

- Jeg begynte bare å le, sier Lene Marlin.

Publisert
SEHER.NO: Etter at Rihanna (23) hadde hatt konsert i Oslo Spektrum søndag kveld, fikk den norske artisten Lene Marlin (31) et eksklusivt møte med popstjernen.

Og Rihanna hyllet Marlin da de møttes.

- Jeg dro på Rihanna-konsert i Oslo i går! Jeg møtte henne etterpå for første gang, og da hun ble fortalt hvem jeg var så klemte hun meg enda en gang og sa «tusen takk», skriver Marlin på sin fanside ifølge VG.

Marlin har skrevet sangen «Good Girl Gone Bad», som er tittelsporet på popstjernens 2007-plate.

Den norske artisten ble svært overrasket da Rihanna viste sin store takknemlighet.

- Jeg begynte bare å le og sa det er du som skal takkes! Det er jo virkelig hun som skal takkes her, og ikke meg. Men å se navnet mitt i «Good Girl Gone Bad»-platen var ikke akkurat den verste følelsen i verden, skriver Lene.

Rihanna skulle etter planen ha spilt i Malmö i Sverige mandag kveld, men måtte avlyse konserten på grunn av sykdom.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Måtte avlyse på grunn av sykdom

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer