Rihanna gjorde fansen rasende

Oppførselen under konserten i Boston satte sinnene i kok.

FANSEN RASER: Mange rasende fans tok ut frustrasjonen på Twitter. I tillegg fikk Rihanna pipekonsert da hun stod på scenen i Boston. Foto: All Over Press
FANSEN RASER: Mange rasende fans tok ut frustrasjonen på Twitter. I tillegg fikk Rihanna pipekonsert da hun stod på scenen i Boston. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Rihanna (24) får huden full etter at hun tirsdag kveld stod på scenen i Boston. Sangstjernen skulle i utgangspunktet gjøre opp for seg, etter at hun avlyste konserten i mars fordi hun var syk.

Det klarte hun ikke helt. Daily Mail skriver at fansen ble rasende og buet ut Rihanna etter at hun lot de oppmøtte vente i tre timer før hun gikk på scenen.

I tillegg var det ingen oppvarmingsnummer før Rihanna gikk på scenen, og mange av personene som var til stede tok ut frustrasjonen på Twitter.

«Boston ventet to måneder, og Rihanna var tre timer for sen til sin stappfulle konsert. Hun fortjente å bli buet ut. Vi var sinte som helvete», skriver en som var til stede ifølge Daily Mail.

«Jeg er ferdig med henne», skriver en annen.

Rihanna selv har ikke kommet med noen grunn til at hun var så sen, men det spekuleres i om hun prioriterte å se basketballkamp med Chicago Bulls til fordel for å underholde fansen.

Det at Rihanna ikke kom med noen unnskyldning, opprører fansen ytterligere. På Twitter skrev superstjernen følgende etter konserten:

«Boston, jeg kommer aldri til å glemme denne kvelden. Jeg elsker dere enda mer nå! Takk for at dere gjorde det ekstra spesielt.»

Da fikk hun en noe sarkastisk takk tilbake.

«Takk for at du gadd å stå på scenen i en time for oss og mimet hele konserten».

LES OGSÅ: Brukte 50.000 på kvinnelige strippere
 

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer