GIR IDRETTSSTJERNE EN KALD SKULDER: I et ferskt intervju hevder basketballstjernen Matt Barnes (t.v) at han og Rihanna kommer svært godt overens. På Instagram skriver popstjernen derimot at de to aldri har møtt hverandre. Foto: Splash News/ All Over Press
GIR IDRETTSSTJERNE EN KALD SKULDER: I et ferskt intervju hevder basketballstjernen Matt Barnes (t.v) at han og Rihanna kommer svært godt overens. På Instagram skriver popstjernen derimot at de to aldri har møtt hverandre. Foto: Splash News/ All Over PressVis mer

Rihanna gjør narr av idrettsstjerne som trodde han hadde sjans

Popstjernen hevder at hun aldri har møtt basketstjernen Matt Barnes engang.

SEOGHØR.NO: Popstjernen Rihanna (27) er svært populær hos det motsatte kjønn, men i helgen ble hun uforvarende koblet til en mann hun angivelig aldri har møtt.

I et intervju med TMZ fortalte basketballstjernen Matt Barnes (35) at han og Rihanna er nære venner, men at de to har en flørt på gang.

- Rihanna er vennen min for øyeblikket. Vi får se hva som skjer, uttalte Barnes på spørsmål om han og «B*tch Better Have My Money»-sangeren dater hverandre.

35-åringen hintet også om at de to muligens har en fremtid sammen, selv om han samtidig avviste at de har vært ute på stevnemøter.

- Har aldri møtt deg

Rihanna har tydeligvis snappet opp Barnes' intervju med TMZ Sports, og natt til mandag delte popstjernen en nådeløs skjermdump fra videointervjuet på Instagram.

I teksten til Instagram-bildet skrev nemlig 27-åringen flere talende emneknagger der hun gjør narr av Barnes. «Djevelen er en løgner», «Hun liker deg ikke i det hele tatt» og «Hun har aldri møtt deg engang» er innholdet i noen av emneknaggene til Rihanna.

Saken fortsetter nedenfor.

Popstjernen tar imidlertid ikke utspillet fra Matt Barnes som en spøk, skal man tro Instagram-innlegget hennes. Noen av emneknaggene hennes er i hvert fall av det mindre spøkefulle slaget: «Dette såret faktisk følelsene mine» og «ærekrenkelse av min person» skriver Rihanna videre.

Den siste tiden er den flotte sangeren blitt koblet til den britiske Formel 1-føreren Lewis Hamilton (30), som tidligere var sammen med Pussycat Dolls-stjernen Nicole Scherzinger (37).

NY TYPE: De siste ukene er Rihanna og Lewis Hamilton blitt fotografert på vei til og fra de samme stedene. Her er Formel 1-føreren på vei til nattklubben Griffin i New York fredag. Han og Rihanna skal ha ankommet samtidig, men i hver sin bil. Foto: Splash News
NY TYPE: De siste ukene er Rihanna og Lewis Hamilton blitt fotografert på vei til og fra de samme stedene. Her er Formel 1-føreren på vei til nattklubben Griffin i New York fredag. Han og Rihanna skal ha ankommet samtidig, men i hver sin bil. Foto: Splash News Vis mer

LES OGSÅ: Feiret bursdag med ekskona