Rihanna gir ikke slipp på sin voldelige eks

Rihanna kommer ikke over Chris Brown.

VOLDELIG SLUTT: Rihanna og Chris Brown var et av verdens største superpar, før han banket henne opp i 2009.  Foto: All Over Press
VOLDELIG SLUTT: Rihanna og Chris Brown var et av verdens største superpar, før han banket henne opp i 2009. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Superparet Rihanna (23) og Chris Browns (22) forhold fikk en dramatisk slutt da Brown i 2009 ble voldelig før en Grammy-fest i 2009. Brown slo Rihanna med knyttet neve, og bildene av den sårede stjernen gikk verden rundt.

Brown ble senere dømt for mishandling og måtte gjennomføre samfunnstjeneste og  terapi, han fikk også streng beskjed om å holde seg minst 50 meter unna Rihanna. Men kanskje er det «Rude Boy»-stjernen som ikke klarer å holde seg unna sin voldelige eks-kjæreste. Ifølge magasinet «Life & Style» vil hun nemlig ha Brown tilbake.

- Nylig besøkte hun Chris i studio. I tillegg ringer hun og sender SMS, hun klarer rett og slett ikke å gi slipp på ham, sier en av Browns venner til bladet.

Etter voldsepisoden innrømmet Rihanna at Chris var hennes store kjærlighet, og eksene har også sendt hverandre flere romantiske meldinger på Twitter. 

Rihanna og Chris kommer sannsynligvis til å møte hverandre igjen på Grammy Awards i februar, og nå frykter Browns venner at den sexy sangeren skal prøve å ødelegge for ham og kjæresten Karrueche Tran.

- Chris er lykkelig, men Rihanna leker med ham for å skape trøbbel. Det har begynt å bli problematisk.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Trøster seg med Rihanna etter skilsmissen  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer