SVIKTENDE BILLETTSALG: Rihanna rammes av rykter om sviktende billettsalg etter at hun uten nærmere forklaring har avlyst fem planlagte konserter de siste dagene. Foto: All Over Press
SVIKTENDE BILLETTSALG: Rihanna rammes av rykter om sviktende billettsalg etter at hun uten nærmere forklaring har avlyst fem planlagte konserter de siste dagene. Foto: All Over PressVis mer

Rihanna ga fansen sjokkbeskjed

Nå raser spekulasjonene...

SEHER.NO:  Popartisten Rihanna (22) er for tiden godt i gang med sin store sommerturné over hele USA, men alt har ikke gått som planlagt for «Umbrella»-sangerinnen.

I løpet av de siste dagene har sangerinnen avlyst hele fem konserter uten å gi noen nærmere forklaring. Den foreløpig siste avlysningen var konserten som skulle holdes i Denver, Colorado 15. juli.

Flere skuffete fans spekulerer nå i at Rihanna ikke vil si noe om avlysningene, fordi de skyldes sviktende billettsalg.

- Jeg hadde planlagt å gå til konserten i Denver og er veldig opprørt. Men jeg tror det er riktig at billettsalget hennes stinker, skriver en fan som kaller seg «Risguy» på hjemmesiden til kjendisbloggeren Perez Hilton.

En annen Rihanna-fan - en kvinne som kaller seg Brittany Jackson- tror imidlertid det kan være hyggeligere nyheter som ligger bak avlysningene.

- Kanskje hun avlyser disse konsertene fordi hun er gravid, skriver hun på perezhilton.com.

Uansett hva som er årsaken, kan Rihanna trøste seg med at hun ikke er den eneste musikk-stjernen som må endre på turnéplanene i sommer.

Ifølge rollingstone.com har artister som Limp Bizkit, U2, Christina Aguilera og The Jonas Brothers alle måttet avlyse eller utsette planlagte konserter.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Sjekk den sveisen!