FORTVILER: Rihanna sin tidligere danser Shirlene er sporløst forsvunnet.  Foto: Buzzfoto.com
FORTVILER: Rihanna sin tidligere danser Shirlene er sporløst forsvunnet. Foto: Buzzfoto.comVis mer

Rihanna fortviler over savnet danser

- Det gjør vondt i hjertet.

SEOGHØR.NO: Popstjernen Rihanna (28) fortviler etter at en av hennes dansere har forsvunnet sporløst.

Danseren Shirlene Quigley (32) har i tillegg til «Umbrella»-sangerinnen jobbet sammen med flere av verdens største stjerner som Beyoncé (35), Missy Elliott (45) og Jamie Foxx (48).

Siden søndag har imidlertid Shirlene vært savnet. 

Nå tar Rihanna til Instagram, med en video av Quiqley selv som snakker, i et forsøk på å finne henne.

I Instagrammeldingen oppfordrer hun fansen til å holde øynene åpne, og ta kontakt med North Bergen Police Department i New Jersey, om noen har sett henne, eller har noen tips til saken.

Quiqley ble sist sett da hun satte seg på en buss på The Port Authority Terminal i New York rundt klokken 13.00 søndag, ifølge People.

Saken fortsetter under bildet.

 

«Dette fantastiske mennesket, og tidligere danser av meg er SAVNET!!! Det gjør vondt i hjertet av å tenke på hvor vanskelig dette er for alle som elsker henne! Om noen har sett henne eller har noe informasjon på hvor @shirlenequigley kan være... Vær så snill ta kontakt med the North Begen Police Department 201 392 2100!!!!», skriver Rihanna på sin Instagramprofil.

Ringte ikke sin far som hun pleier

Dansekarrierren til Shirlene Quigley tok av da hun ble omtalt som danser i Beyoncés musikkvideo «Crazy In Love» i 2003. Hun har også opptrådt i Rihannas musikkvideo «S.O.S», og danset i flere av hennes show.

Quigley bor ifølge People alene i North Bergen i New Jersey og underviser dans på Peridance Capezio Center og Broadway Dance Center i Manhattan.

Danserens far skal ha blitt bekymret siden hun ikke ga noe lyd fra seg søndag.

Politiet satte dermed i gang en etterforskning, og fant telefonen hennes på en brudebutikk i Chelsea, New York.

Quigleys far forteller at hans datter har oppført seg merkelig i det siste.

Hun kom blant annet med en merkelig kommentar til en venn nylig.

«Gjør deg klar, det er i ferd med å skje, og jeg kommer til å trenge deg til å dekke over for meg», skal hun ha sagt ifølge People.

Flere tar til Instagram

Artisten Missy Elliot oppforder også fansen sin til å ringe politiet om de ser noe.

Saken fortsetter under bildet. 

 

«VIKTIG MELDING: Vær så snill, om noen har sett eller hørt fra Shirlene Quigley @shirleneguigley vær så snill ta kontakt med the North Bergen police 201-392-2100.!!! Hun var sist sett lørdag kveld rundt 00.55 på Port Authority. Hun hadde på seg en rosa jakke og 2-3 cm hæler.

Politiet har telefonen hennes og politirapporten er fullt ut. Om du har noe som helst informasjon vær så snill stå frem. Vær så snill del og hjelp oss å finne henne!!

#shirlenequigley fantastisk søt og omsorgsfull sjel som er elsket av mange! Jeg ber dere alle om å poste dette bildet for å få informasjonen ut der. Vær så snill hjelp med noe informasjon», skrev hun under bildet.

Ble overveldet av følelser

Dette er ikke første gang Rihanna viser sine følelser offentlig.

«Work»-sangeren begynte i sommer å gråte på scenen i Dublin i Irland.

Da 28-åringen fremførte låten «Love The Way You Lie» foran den fullsatte salen, brast hun ut i full gråt, ifølge nettstedet Mirror. 

Happy to be in Dublin! #antiworldtour #Dublin #rihanna

En video publisert av HiHat (@hihatprods)

Flere av tilskuerne har publisert klipp av det rørende øyeblikket i sosiale medier, og flere fans viste sin bekymring for artisten. 

- Hvorfor gråter hun? Hvem skal vi banke opp? spurte den bekymrede følgeren som kaller seg «ruth_knafo» på Instagram. 

- Hun er nok bare følsom fordi hun er med fansen sin. Det er nok overveldende, skrev «john220692» under en av videosnuttene på Instagram. 

- Ikke gråt, kjære Rihanna. Jeg elsker deg så høyt, skrev Instagram-brukeren «josef_navy». 

Låten «Love The Way You Lie» var et samarbeid mellom Rihanna og rapperen Eminem (43), og den ble utgitt i 2010. Sangteksten handler om to personer som er i et voldelig kjærlighetsforhold.

Da låten kom ut for seks år siden, tenkte flere av Rihannas fans umiddelbart at låten handlet om Rihannas voldelige forhold med ekskjæresten Chris Brown (27).

Året før låten ble utgitt, gikk nemlig artisten løs på Rihanna. Hun fikk store skader i ansiktet etter det brutale overgrepet.

Saken fortsetter under bildet.

VONDE MINNER: Chris Brown og Rihanna hadde et seriøst forhold frem til han utførte grov vold mot henne i 2009.  Foto: Reuters
VONDE MINNER: Chris Brown og Rihanna hadde et seriøst forhold frem til han utførte grov vold mot henne i 2009. Foto: Reuters Vis mer

Av-og-på forhold med Drake

Rihanna og «Hotline Bling»-sangeren Drake (30) ble kjærester for syv år siden, men har hatt et av-og-på forhold siden.

De siste månedene har de imidlertid bevist at de ikke klarer å få nok av hverandre, og paret smeltet fansens hjerter under årets MTV Video Music Awards.

Drake åpnet seg nemlig om sine følelser for Rihanna da han delte ut hedersprisen «Michael Jackson Video Vanguard Award» til henne fra scenen: 

-  Hun er en person jeg har vært forelsket i siden jeg var 22 år, sa han. 

Men til stor skuffelse for mange snudde Rihanna kinnet mot Drake da han prøvde å gi henne et kyss på munnen.

Klinte til under konsert

Under en konsert i Miami onsdag kveld klarte duoen imidlertid ikke å skjule sin kjærlighet til hverandre. En fan i publikum klarte å fange et romantisk øyeblikk mellom dem på film. 

I videosnutten kan man se at Rihanna tar tak i Drake og omfavner ham mens hun gir ham et kyss på munnen

Saken fortsetter under bildet.

VISTE KJÆRLIGHET: Rihanna og Drake kysser på scenen.
VISTE KJÆRLIGHET: Rihanna og Drake kysser på scenen. Vis mer

Etter Drakes offentlige kjærlighetserklæring under MTV Video Music Awards, sa flere kilder at det ikke lenger er noen tvil om at Rihanna og Drake er et par igjen.

- Ingen vet helt hvor lenge de har vært «offisielt» et par, men de har bestemt seg for å slutte og skjule kjærligheten for alle. De er lykkelige, sa en kilde til Entertainment Tonight, ifølge Mirror. 

Under VMAs etterfest skal de to stjernene ha holdt seg ved hverandres side hele kvelden.

- De ankom sammen og dro sammen. Han var så opptatt av henne, og klarte ikke å ta øynene bort fra henne, sier kilden.
LES OGSÅ: Marius Borg Høiby selger unna tingene sine

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.