Rihanna forsvarer Chris Brown etter mishandlingen

- Jeg følte at folk ikke forsto ham, sier popstjernen om sin voldelige eks-kjæreste.

GJENFORENT: Mange sperret opp øynene da Rihanna hygget seg i Chris Browns armkrok under Grammy-utdelingen i 2013 - fire år etter den fatale Grammy-kvelden. Nå forteller hun i et intervju med Vanity Fair at hun følte at folk ikke forsto kjæresten i tiden etter slagene. Foto: NTB Scanpix
GJENFORENT: Mange sperret opp øynene da Rihanna hygget seg i Chris Browns armkrok under Grammy-utdelingen i 2013 - fire år etter den fatale Grammy-kvelden. Nå forteller hun i et intervju med Vanity Fair at hun følte at folk ikke forsto kjæresten i tiden etter slagene. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Det er gått seks og et halvt år siden rapperen Chris Brown (26) ble arrestert for å ha mishandlet sin daværende kjæreste Rihanna (27).

Bildene av den skamslåtte pop-prinsessen gikk verden rundt, men i etterkant har Rihanna fortalt at hun har tilgitt eksen.

I et fersk intervju som står på trykk i amerikanske Vanity Fair snakker skjønnheten fra Barbados åpenhjertig ut om situasjonen. Hun tok nemlig tilbake Chris Brown, i håp om at hun kunne forandre ham:

- Jeg prøvde å beskytte ham. Jeg følte ikke at folk forsto ham.. spesielt ikke etter det som hadde skjedd. Til slutt innså jeg at det var jeg som var fienden.

Rihanna pryder november-forsiden av Vanity Fair:

- Så dum jeg er som trodde jeg var sterk nok

Hun ble klar over at hun ikke kunne være sammen rapperen, fordi at kjærligheten han ga henne ikke var den hun lette etter:

- Man ønsker det beste for personen, men dersom man minner dem på deres feilskjær, og til og med sier at man er villig til å leve med deres feil og mangler, tenker de til slutt mindre om deg - fordi at de vet at du ikke fortjener det de kan tilby deg.

- Det var da jeg til slutt tenkte: «så dum jeg er som trodde jeg var sterk nok til å takle dette». Noen ganger må man bare gå.

ARRESTERT: Chris Brown ble idømt over 1000 timers samfunnstjeneste. Tidligere i år ble han ferdig med straffen, og har tidligere uttalt til People at han « er glad for at han har fått muligheten til å gjøre opp for seg, og at han har jobbet med å bli en bedre person, og en bedre borger». Dette bildet er tatt utenfor rettssalen i 2009. Foto: NTB Scanpix
ARRESTERT: Chris Brown ble idømt over 1000 timers samfunnstjeneste. Tidligere i år ble han ferdig med straffen, og har tidligere uttalt til People at han « er glad for at han har fått muligheten til å gjøre opp for seg, og at han har jobbet med å bli en bedre person, og en bedre borger». Dette bildet er tatt utenfor rettssalen i 2009. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Kom seg aldri på Grammy-utdelingen

Få timer før mishandlingen fant sted ladet kjæresteparet opp til Grammy-utdelingen med førfest på eksklusive The Beverly Hilton Hotel i Los Angeles. Men stemningene de to i mellom ble etter hvert alt annet enn god, og paret kom seg aldri til selve prisutdelingen.

I stedet endte Rihanna opp på Cedars Sinai Medical Center i Los Angeles med omfattende skader i ansiktet og på armene.


«Blant annet skal popstjernen ha hatt en blodig nese, sprukket leppe og store slagskader på hver side av hodet», skrev nettstedet TMZ da nyheten ble kjent.

Kilder fra politiet omtalte bildene av Rihanna som «grusomme»:

- Det så ut som om hun vokste djevelhorn, sa et øyenvitne om de to kulene popstjernen fikk på siden av ansiktet. I tillegg til slagskadene, skal popstjernen også ha fått bitemerker både i ansiktet og på armene.

SNAKKET UT: Rihanna åpnet opp om sitt forhold med Chris Brown hos talkshow-dronningen Oprah Winfrey i 2012. Her fortalte hun blant annet at hun hadde tilgitt sin voldelige eks. Foto: NTB Scanpix
SNAKKET UT: Rihanna åpnet opp om sitt forhold med Chris Brown hos talkshow-dronningen Oprah Winfrey i 2012. Her fortalte hun blant annet at hun hadde tilgitt sin voldelige eks. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Han var min livs kjærlighet

Chris Brown fikk gå fri mot en kausjon på rundt 350 000 kroner, men ble senere idømt samfunnstjeneste og terapi. I mars i år ble det kjent at Brown hadde gjort opp for seg, og ble av retten i Los Angeles ansett som en fri mann.

I et intervju med talkshow-dronningen Oprah i 2012 fortalte Rihanna at Chris Brown alltid vil ha en spesiell plass i hjertet hennes:

- Han var min livs kjærlighet, og jeg elsker ham fremdeles. Men han er i et annet forhold nå. Vi er veldig, veldig nære venner, og jobber med å gjenoppbygge tilliten mellom oss, og det er det. Vi elsker hverandre, og sannsynligvis kommer vi til å gjøre det resten av livet, fortalte Rihanna åpenhjertig til Oprah, som forsvarer slagene fra ekskjæresten med at det var et rop om hjelp.

MITT LIVS KJÆRLIGHET: Rihanna og Chris Brown fotografert på scenen to måneder før de fatale slagene. Foto: NTB Scanpix
MITT LIVS KJÆRLIGHET: Rihanna og Chris Brown fotografert på scenen to måneder før de fatale slagene. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Fikk barn med sykepleier

Også Chris Brown har snakket ut om hendelsen - og de 108 dagene han måtte tilbringe bak murene - etter å ha brutt vilkårene under en prøveløslatelse.

- Det var som om dette skjedde av en grunn. At det var en mening med det. Det kan hende jeg var ute av kontroll. Eller at jeg trengte noe som kunne roe meg ned til det stadiet der jeg virkelig forsto. På det stadiet prøvde jeg ikke å komme meg ut av situasjonen, men å lære av den. Jeg er mye mer moden nå, når det kommer til å forstå ting som er viktig. Jeg forstår at jeg er menneskelig som alle andre.

Brown er siden blitt sammen med av-og-på-kjæresten Karrueche Tran (27), men forholdet tok slutt da det ble kjent at han hadde fått barn med modellen og sykepleierstudenten Nia Amey (31).

Har funnet lykken med ny rapper

I Vanity Fair-intervjuet forteller Rihanna at hun og eksen nå har mistet kontakten:

- Vi har ikke så mye med hverandre å gjøre lenger.

I vår og sommer har romanserykten svirret mellom Rihanna og Formel 1-stjernen Lewis Hamilton (30), men ifølge Mirror skal pop-prinsessen ha lagt sin elsk på rapperen Travis Scott (23).

- Vennene hennes påstår at dette er det mest seriøse forholdet hun har hatt siden Chris Brown, sier en kilde nær 27-åringen, ifølge avisen The Sun.

Se video av Rihanna i nakenkjole under:

LES OGSÅ: - Rihanna, du er altfor heit!

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer