FORBYR PARAPLYER: Rihanna frykter for sikkerheten, og vil ikke tillate paraplyer under konsertene hennes, selv når hun synger sin hit "Umbrella". Foto: All Over Press
FORBYR PARAPLYER: Rihanna frykter for sikkerheten, og vil ikke tillate paraplyer under konsertene hennes, selv når hun synger sin hit "Umbrella". Foto: All Over PressVis mer

Rihanna forbyr paraplyer

Skaderisikoen er avgjørende for stjernesangerinnen.

SEHER.NO: Publikum får danse som Rihanna til superslageren "Umbrella". Men det må bli uten paraplyer. Konsertarrangørene i Storbritannia forbyr nå nemlig tilhørerne å ta med seg paraplyer på popstjernen konserter, skriver NME.

- Vi vil ikke at publikum skal danse slik som Rihanna gjør, og ende opp med å stikke ut øynene på noen, sier en skotsk sikkerhetsvakt til avisen.

Den skotske byen Aberdeen har vært først ute med å beslaglegge paraplyer når Rihanna har sunget. Dette skjedde tidligere denne uka.

Snart får også svenskene besøk av den vakre sangfuglen. Rihanna spiller konsert i den svenske hovedstaden Stockholm 12. mars.

I slutten av februar bekreftet Rihanna at hun har funnet tonen med Chris Brown (18). Bekreftelsen kom ved en svært så romantisk seanse i et badebasseng på hotellet Hilton Kingston på Jamaica.

- De koste på hverandre i bassenget, og var veldig klissete. De kysset hverandre lekent, og han kysset henne i nakken, fortalte en kilde New York Post den gang.

LES OGSÅ: Rihanna dropper bh'en