TRAVEL DAME: Rihanna kom torsdag rett fra "Oprah"-innspilling i USA til "Skavlan" i Oslo. Allerede fredag skal hun være på plass i London.   Foto: Seher.no/Kirsti Irgens Ertsås
TRAVEL DAME: Rihanna kom torsdag rett fra "Oprah"-innspilling i USA til "Skavlan" i Oslo. Allerede fredag skal hun være på plass i London. Foto: Seher.no/Kirsti Irgens ErtsåsVis mer

Rihanna etterlot fansen i tårer

Superstjernen tok seg hverken tid til fans eller presse etter Skavlan-besøket.

SEHER.NO: Superstjernen Rihanna (21) er på plass i Oslo og torsdag inntok hun stolen hos talkshowkongen Fredrik Skavlan.

Etter intervjuet med Skavlan var over, framførte 21-åringen låten "Russian Roulette", men da opptredenen var over, tok hun seg hverken tid til å snakke med den frammøtte fansen eller pressen.

- Jeg er litt skuffa. Jeg er kjempefan og har mange av CD'ene hennes. Jeg hadde lyst til å møte henne. Jeg håper jeg får møte henne en gang i framtiden, sa en gråtkvalt Linda Jenny Ese til Seher.no.

Rihanna landet på Gardermoen ved 10.30-tiden torsdag, og signerte et par autografer til en enslig fremmøtt autografjeger. Deretter dro hun rett til Grand Hotell, og kjørte rett i garasjen.

Superstjernen skal ha oppholdt seg inne på hotellet hele dagen før hun i 16-tiden ankom NRK Marienlyst. Også da kjørte Rihannas sølvgrå Mercedes rett inn i garasjeanlegget i NRK-bygget for å unngå presse og fans.
 
21-åringen har et stramt program, og hun kom torsdag direkte til "Skavlan" fra "Oprah"-innspilling i USA. Allerede fredag skal artisten være på plass i London, hvor hun skal delta på et veldedighetsarrangment for Haiti sammen med blant andre rapperen Jay-Z.
 
Rihanna var sist gang i Norge i 2006, da hun gjestet Nobels Fredspriskonsert i Oslo Spektrum. Siden den gang har hun solgt over 12 millioner album verden over, og toppet hitlistene med låter som "Umbrella", "Disturbia" og "Don`t Stop The Music".  

Også komikerne Hege Schøyen og skuespilleren Maria Lundqvist, den svenske forretningskvinnen Ebba Lindsø og komiker Robert Gustafsson deltok i "Skavlan"-innspillingen.

"Skavlan" se du på NRK fredager klokken 21.25.


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Rihanna angrer på nakenbildene